Elevator Test Center med Equity Remains i Tyrkiet

Oz kilde forbliver i Tyrkiet med elevator testcenter
Oz kilde forbliver i Tyrkiet med elevator testcenter

'Elevator Safety Equipment Test and Development Center', der er implementeret af Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO), hvor elevatorsikkerhedskomponenter testes pålideligt, imødekommer et vigtigt behov i branchen. Mens centret reducerer elevatorindustriens afhængighed til udlandet af test- og inspektionstjenester, understøtter det også den resterende kapital i Tyrkiet.

'Elevator Safety Equipment Test and Development Center', som blev bragt til byen af ​​BTSO, paraplyorganisationen i Bursa-erhvervslivet, tjener fortsat sektorrepræsentanterne inden for kroppen af ​​BTSO MESYEB. Centret sikrer, at test- og inspektionstjenesterne i elevatorindustrien udføres til en pris på 3 ud af 1 sammenlignet med udlandet. Erhvervsrepræsentanter fra Bursa drager fortsat fordel af alle de fordele, som testcentret tilbyder.

"Jeg så ikke et centrum af denne skala i Europa"

Sektorrepræsentanter, der besøgte 'Elevator Safety Equipment Test and Development Center', erklærede, at centret opfyldte en vigtig efterspørgsel fra sektoren. Serdar Aksöz, General Manager for ASPAR, sagde, at de eksporterer elevatorer og udstyr til mange lande i verden inden for elevatorer. Aksöz bemærkede, at han havde mulighed for at undersøge testcentret, som blev realiseret under BTSOs tag, og sagde: ”Jeg takker alle, der bidrog. Elevator er et meget vigtigt emne. Vi bærer mennesker. Vi skal også have bevidstheden om at transportere mennesker. Jeg ser en god service komme til liv. Som virksomhed føler vi en ekstra pålidelighed, når en anden institution godkender vores egen kvalitet. Som en repræsentant, der har været i sektoren i lang tid, kan jeg let sige, at jeg ikke har set et sådant testcenter i Europa. Dette center vil øge pålideligheden af ​​de fremstillede elevatorer. " sagde.

FØRSTE I TYRKIET

Centret tilbyder service inden for rammerne af markedsovervågnings- og inspektionsaktiviteter udført af ministeriet for industri og teknologi og tilbyder sektoren vigtige muligheder. Test- og udviklingscentret kan bruges til certificering og inspektion af produkter. Centret, som har en laboratorieinfrastruktur til at verificere F & U-aktiviteter på produkter, inkluderer det første laboratorium, hvor elevatorsikkerhedskomponenter såsom bremsesystem, hastighedsregulator, buffere, skinner og elevatormotorer kan testes separat samt integreret test af elevatordele . Akkrediteret af TÜRKAK henleder centret opmærksomhed med introduktionen af ​​mange førende teknologier til landet, der vil imødekomme sektorens behov.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar