Petrol Ofisi fejrede sit forskellige lederskab i mineralolier med sine distributører

Benzinkontoret fejrede sit forskellige lederskab inden for mineralolier med distributører
Benzinkontoret fejrede sit forskellige lederskab inden for mineralolier med distributører

Petrol Ofisi fejrede sin fornyede markedsledelse ved at opnå en forskel på mere end 7% inden for smøremidler og kemikalier i Tyrkiet sammen med sine distributører, der har opnået succes.I henhold til data fra Petroleum Industry Association (PETDER); I 2020 voksede markedet for smøremidler og kemikalier under 9 pandemiske forhold. Petrol Ofisi, der voksede 2020 procent over det samlede marked i 11.6, øgede sin markedsandel til 30.5 og nåede en forskel på 7.4 procent med sine nærmeste tilhængere. Petrol Ofisi øgede sin markedsandel med 2020% på det tyrkiske smøremiddelmarked, som voksede med 8.5% i 11.7 og øgede sin markedsandel til 29.1, hvilket bragte forskellen med sine tilhængere til 3.8%. Efter at have afsluttet året 2020 med en vækst på 1% øgede Petrol Ofisi sin markedsandel med 7.3% på markedet for personbiler i Tyrkiet og nåede op på 19.8%. Petrol Ofisi øgede sin eksport til 2020 tons i 11.500, da pandemiske forhold negativt påvirkede de globale markeder.

I det online-møde, der blev afholdt med distributørerne af Petrol Ofisi, den traditionelle leder for den tyrkiske smøremiddel- og kemikalieindustri, blev 2020-resultaterne og udviklingen i 2021 evalueret. Alle distributører fra hele Tyrkiet og i udlandet deltog i Petrol Ofisi Lubricants Distributors Meeting, der fejrer denne vigtige succes opnået på markedet for mineralolier og kemikalier på trods af de vanskelige pandemiforhold.

"Et meget klart lederskab, en meget vigtig vækst"

Under mødet understregede CEO Petrol Ofisi Selim Şiper størrelsen af ​​den opnåede succes og takkede dem, der bidrog. At bemærke, at uanset hvordan de ser ud eller hvordan de beregnes, har de nået en meget klar ledelse og opnået en meget vigtig vækst, sagde Selim Şiper, at de gjorde en alvorlig forskel både med hensyn til mængde og kvalitet på markedet.

Under henvisning til Petrol Ofisi's lederskab inden for alle brancher sagde Petrol Ofisi CMO Beril Alakoç: ”De opnåede lederskaber er den realistiske og oprigtige holdning i Petrol Ofisi-kommunikation, dens igangværende investeringer i pandemiperioden er konkrete optegnelser og resultater af udviklingen i brand sundhedsmålinger. ”Afgivelse af sin erklæring takkede han distributørerne.

Lukket året 2020 med 11 procent vækst og nåede cirka 134 tusind tons

Om Petand Ofisi Smøremidler Direktør Sezgin Gürsu sagde, at Petand Ofisi Smøremidler Direktør Sezgin Gürsu sagde: ”Vi har oplevet mange kriser hidtil. Men den igangværende pandemi var en meget anden krise. Smøremiddelindustrien havde også en meget vanskelig tid. På trods af al usikkerhed forårsaget af pandemien tog vi dristige, hurtige og korrekte beslutninger. Vi fokuserede på vores arbejde, 'hvad kan vi gøre bedst i den nuværende situation'. 2020 var en spilskifter i alle aspekter. Vores arbejde har dog været et år, hvor vi opnåede en usædvanlig vigtig succes som et resultat af vores indsats. Vi fastholdt vores lederskab inden for både markedet for mineralolier og kemikalier og markedet for smøremidler ved at gøre store forskelle.

Vi lukkede året 2020 med 2019 procent vækst i forhold til 11; Vi nåede fra 121 tusind ton til cirka 134 tusind ton. Når vi ser på det samlede marked, var der en forskel på 7.4 procent mellem os og vores tilhængere over 20 tusind tons målt i mængde. Ligeledes styrket vi vores lederskab på markedet for rene mineralolier. Vores markedsandel inden for motorolier til personbiler, som var omkring 8 procent indtil 10-10 år siden, steg til 19,8 procent sidste år. Dette er en stor succes på et marked, der er etableret i 100 år og inkluderer globale aktører.

Vi arbejder med et distributørnetværk, som ingen har en andel i Tyrkiet.

Naturligvis spillede vores tekniske tjenester, produktudvikling, fabriksproduktion og forsyningskæde en stor rolle i denne succes. Men vi gjorde en forskel især med vores distributørnetværk. Vi har alle opnået dette sammen som en helhed.

Som Petrol Ofisi, vores markedsandel i de sidste 5 år; Vi flyttede fra 26 procent til 30 procent på det samlede marked for mineralolier og kemikalier og fra 24 procent til 29 procent på markedet for kun smøremidler. I motorolier til personbiler er vi faldet fra 13 procent til 20.

Denne succes har 3 vigtige søjler. Den første er mærket; Vi har et meget stærkt brand som Petrol Ofisi. Den anden er ledelse; Vi har en ledelsesmetode baseret på gensidig tillid, fornuft og logik med dig. For det tredje forretningspartnere; Vi arbejder med et distributørnetværk, som ingen har en andel i Tyrkiet.

Siftah Liders kampagne modtog førstepræmien inden for mineralolie

Kampagnen fra Siftah Leader, som vi holdt i pandemiperioden, blev også meget værdsat. For at støtte vores mestre under vanskelige forhold designede og forberedte vi Siftah Liderden-kampagnen meget hurtigt med dit bidrag og distribuerede det inden for 1 måned, da hjulene begyndte at dreje igen i juni. Succesen med vores kampagne bragte den første pris inden for mineralolie. Siftah Liderden-kampagnen vandt to priser ved den prestigefyldte Felis 2020. Ligeledes med pandemien har den online træning, vi tilbyder vores kunder, også tiltrukket stor interesse og påskønnelse.

På dette stolte punkt, som vi har nået i dag, spiring af de frø, vi såede til tiden og mange års arbejde. Den vellykkede drift af vores distributører og felthold under vanskelige forhold har dog et stort bidrag til den succes, der er opstået på et sådant overlinjeniveau.

Som Petrol Ofisi tror jeg fast på, at vi vil fortsætte med at udvikle denne succes sammen med vores distributører, der har en lang historie og er baseret på gensidig tillid. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget, ”sagde han.

Petrol Ofisi Lubricants Distributors Meeting, hvor også 2021 investeringer og mål deles, Lubricants Senior Sales Manager Hüseyin Engin Tekkeli, Distributør Sales Manager Öztürk Türköz, Export Sales Manager Turgay Yenişen, Marketing Manager for mineralolier İbrahim Başa, Factory Senior Manager Tolga Şahin og Technology and Technology and Det sluttede med præsentationer foretaget af Technical Services Manager Murat Bayram.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar