Den nye rute inden for bilsektoren

Den nye rute inden for bilindustrien
Den nye rute inden for bilindustrien

Teknologisk udvikling og fusioner og opkøb af virksomheder i bilsektoren, som blev negativt påvirket af pandemien, vil være fremtidens omdrejningspunkt.Mens coronaviruspandemien ændrede balancen i erhvervslivet, forårsagede den permanente effekter i mange sektorer. Mens en betydelig del af sektorerne blev negativt påvirket af krisen, blev nogle sektorer påvirket positivt og registrerede mere vækst end forventet. Mens produktionssektorerne eksklusive turisme, transport, restauranter, underholdning, bilindustri, energi og mad generelt blev negativt påvirket af krisen; Sektorer relateret til e-handel, online shopping, kurertjenester, informations- og kommunikationsteknologi, personlig pleje, sundhed, detailhandelskæder, landbrug, medicinske forsyninger og tjenester blev positivt påvirket. Det anslås også, at det kan tage lang tid, såsom 2019-3 år, for nogle sektorer at nå deres 4-kapacitet.

Mange sektorer udvikler nye strategier for at tage de rigtige skridt til fremtiden, mens de styrer krisen. Bilsektoren, der har en stor global volumen, ses som en af ​​de sektorer, der er berørt af pandemien ud over den store forandring, den oplever. Efter den betydelige økonomiske krise i Tyrkiet i 2019 steg salget i Tyrkiet i 2020 på trods af pandemiens negative indvirkning. Selvom eksporten af ​​komplette køretøjer faldt på grund af faldet på EU-markedet, faldt produktionen ikke i samme takt på grund af stigningen i salget på hjemmemarkedet.

De igangværende teknologiske ændringer, miljøhensyn og pandemi har forårsaget betydelige ændringer på EU-markedet. Mens salget af elbiler og hybridbiler stiger, synes andre at falde. Selvom stigningen i bilsalget i EU i de første 2021 måneder af 3 var 2020% lavere end januar og februar 25, nåede den kun 3,2% med det pludselige spring set i marts. Erhvervskøretøjer steg 21,6% (inklusive LCV), Battery EV 59% og hybridbiler 175%.

Ser man på det tyrkiske bilmarked; Bilsalget var 57% (inklusive importerede køretøjer), salg af erhvervskøretøjer var 72,9% (inklusive LCV). Mens produktionen steg 3,5%, faldt eksporten 5,4%.

Innoway Consulting Founder Süheyl Baybalı forklarer, hvilken slags udvikling der vil ske i den nye æra i bilindustrien: “Den forstyrrende ændring i bilindustrien påvirker dybt CASE (Connected, Autonomous, Shared Mobility, Electrified - Connected, Autonomous, Shared, Elektrisk) bilindustri.

I 2025 forventes hele parkeringspladsen at være "forbundet" i EU og USA og mere end 90% i Kina. Forventes at være mere end 2035%. EU-emissionsnormer, der træder i kraft i 67 og 54, fremskyndede naturligvis xEV-forskning og investeringer. Det er underforstået, at autonome køretøjer vil have en relativt lavere procentdel i køretøjsparken. (Cirka 2025% og 2030% i henholdsvis EU og Kina) Undersøgelser for fordeling af profitpuljen Når vi når 17'erne, mikromobilitet, forbundne køretøjstjenester, teknologileverandører osv. Det viser, at selskabets andel vil stige til 16%, og andelen af ​​traditionelle tjenester (traditionelle leverandører, salg af nye køretøjer, eftersalg) vil falde til 2030%.

CASE får alle bilindustrien til at udvikle nye kompetencer til at blive succesrige ved at holde sig tæt på slutbrugeren og forstå brugeroplevelser. At have disse kompetencer betyder at analysere godt slutbrugerne, der foretrækker at bruge tilsluttede, elektriske, delte køretøjer i stedet for køretøjsejerskab og præsentere design, der opfylder deres forventninger. "

"Virksomhedskøb og fusioner vil stige"

Understreger, at virksomhederne skal være i stand til at holde trit med teknologisk forandring og transformation for at opretholde deres økonomiske kontinuitet i denne proces, sagde Dinamo Consulting-grundlægger Fatih Kuran, ”I nogle sektorer som produktion af biler og maskiner er en større teknologisk ændring og transformation oplevet uafhængig af pandemikrisen. Vi kan let konstatere, at denne proces vil sætte sit præg i mindst de næste ti år. Det er uundgåeligt, at ændringer vil påvirke alle aktører, store og små, og virksomhederne skal foretage store investeringer for at tilpasse sig den nye situation. Vi forventer, at nogle af investeringerne vil være i form af faste investeringer i form af maskiner, udstyr og resten i form af intellektuel kapital, primært teknologioverførsel og forsknings- og udviklingsinvesteringer. Det vil ikke være muligt for de fleste virksomheder, især for små og mellemstore virksomheder, at realisere investeringerne af ovennævnte størrelse alene og opretholde deres konkurrenceevne i den nye økonomi. Af denne grund vil der ske en betydelig stigning i virksomhedsovertagelser og fusioner i de kommende år for at nå større volumener og drage fordel af stordriftsfordele, reducere omkostninger, spare F & U-omkostninger, levere teknologioverførsel, styre salgs- og distributionskanaler mere effektivt og åbner op for nye markeder. vi venter. " sagde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar