5 millioner TL-supportbetaling foretages til fiskeri af pufferfisk

million tl støttebetaling vil ske til fiskeri med ballonfisk
million tl støttebetaling vil ske til fiskeri med ballonfisk

Beslutningen om at støtte fiskeri med ballonfisk inden for rammerne af bekæmpelse af akvatiske invasive og fremmede arter trådte i kraft efter offentliggørelse i den officielle avis.Minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli erklærede i sin erklæring om emnet, at det sidste år for at beskytte den biologiske mangfoldighed i vandet og sikre en bæredygtig og rationel anvendelse af vores marine ressourcer var småfiskere, der jager den plettede pufferfisk fra invasive pufferfisk. understøttet og 46.192 pufferfisk blev bortskaffet fra vores ressourcer.

Om, at anvendelsesområdet for støtte til en enkelt art sidste år blev udvidet til at omfatte otte pufferfiskarter af forskellige størrelser i vores land og til at være gyldigt indtil udgangen af ​​2023, erklærede Pakdemirli, at dekretet om støtte til pufferfisk blev underskrevet af vores Præsident og offentliggjort i den officielle tidende. Sagde.

5 MILLION TL SUPPORTBETALING SKAL GJØRES

Minister Pakdemirli erklærede, at de fiskere, der fanger pufferfisk, får udbetalt 5 millioner lira hvert år inden for rammerne af pufferfiskstøtten og sagde: ”I denne sammenhæng betales 5 lira for antallet af plettet pufferfisk, som er største og farligste art. For dette er en betaling på 500 millioner lire, op til 2,5 tusind; For de resterende 7 arter var der planlagt en betaling på 50 millioner lire, fra 5 kuruş til 2,5 millioner stykker. "Vi tilstræber at betale 5,5 millioner lira for 5 millioner pufferfisk i alt."

Pakdemirli sagde, at støtten vil dække årene 2021, 2022 og 2023, "3 millioner pufferfisk vil blive fjernet fra vores ressourcer om 16,5 år".

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar