İmamoğlu: Det første projekt med EBRD bliver İncirli Beylikdüzü Metro Line

Det første projekt med imamoglu ebrd vil være incirli beylikduzu metrolinje
Det første projekt med imamoglu ebrd vil være incirli beylikduzu metrolinje

"Green City-handlingsplanens aftalememorandum" blev underskrevet mellem IMM og Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling (EBRD). Om at det første projekt, de planlagde at realisere med EBRD, blev bestemt som "İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü TÜYAP Metro Line Project", sagde İmamoğlu, "Vi har været hovedstaden i 3 imperier i tusinder af år, vi har en enorm kulturel aktiv, og vi har pligt til at beskytte det og videregive det til fremtidige generationer. "Som IMM-præsident ser jeg mig selv som den nuværende leder af denne store og hellige tillid og handler med dette koncept.""Green City-handlingsplanens undertegnelsesceremoni" blev afholdt mellem Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling (EBRD). Underskrivelsesceremonien for aftalememorandummet, der blev udarbejdet mellem IMM og EBRD, blev afholdt gennem online-mødet. Ved ceremonien; Ledende medarbejdere for begge institutioner var til stede sammen med IMM-præsident Ekrem İmamoğlu og EBRD-præsident Odile Renaud Basso. Det virtuelle møde startede med Bassos tale.

BASSO: "VI HAR ET MEGET AKTIVT SAMARBEJDE MED ISTANBUL"

Basso udtrykte sin glæde over at møde İmamoğlu og sagde: ”Vi har et meget flot, effektivt og aktivt samarbejde med Istanbul. Vi mener, at han er en af ​​vores meget vigtige partnere i Tyrkiet. Det er meget vigtigt for os at bidrage til udviklingen af ​​Istanbul, fremme vores partnerskab og udvikle projekter sammen. Vi agter at fortsætte disse. Grønne byer er meget vigtige for os. Det faktum, at en by på størrelse med Istanbul, en by med en sådan økonomisk vægt slutter sig til os, er virkelig værdifuldt for os. Derfor er vi meget glade for at underskrive dette aftalememorandum med dig, ”sagde han.

İMAMOĞLU: "VI GØR STORE BEVÆGELSER OM FORNYELSE"

İmamoğlu, der lavede en kort oversigt over Istanbul til Basso og andre deltagere, herunder dets historiske betydning, problemer og løsninger, gav udtryk for sine synspunkter om jordskælv, der truede byen og Kanal Istanbul. Understreget, at jordskælv er et af de vigtigste trusselsspørgsmål for Istanbul, sagde İmamoğlu, ”Vi gennemfører en større bytransformation mod dette, eller rettere, projekter, der vil styrke folks bygninger. Vi gør store træk ved fornyelse i Istanbul. Vi er nødt til at klare dette godt. Vi er nødt til at styrke byens bygningsmasse meget. Vi er nødt til at beskytte historiske aktiver. I tusinder af år har vi været hovedstad i 3 imperier, vi har et enormt kulturelt aktiv, og vi har pligt til at beskytte det og videregive det til fremtidige generationer. Som IMM-præsident ser jeg mig selv som den nuværende leder af denne store og hellige relikvie og handler med dette koncept. Derfor kæmper vi mod denne trussel med hensyn til både at beskytte denne arv fra fortiden og beskytte livet for nutidens indbyggere, ”sagde han.

"Åbenhed er den mest dyrebare indikator for vores demokrati"

Påpegede, at et andet trusselsspørgsmål for Istanbul er Kanal Istanbul, sagde İmamoğlu: ”Vi kæmper mod Kanal Istanbul, projektet fra den centrale regering, der truer både vitalt og miljømæssigt såvel som dets fremtid med hensyn til vandpolitikker i alle problem. Vi er imod dette i lyset af alle videnskabelige data. Jeg håber, at vi forhindrer dette i at ske. Indtil videre ser jeg, at vores oplysning om samfundet har været effektiv til at etablere en stabil proces. Istanbul styres nu af en kommune, hvor det hver dag modtager gennemsigtige oplysninger. Denne gennemsigtighed er en af ​​de mest værdifulde indikatorer for vores demokrati ”.

"Vi har underskrevet et værdifuldt samarbejde"

Efter talerne blev "Green City Action Plan Memorandum of Understanding" underskrevet mellem İmamoğlu og Basso. At sige: "Jeg er meget glad for at kunne meddele, at vi har underskrevet et værdifuldt samarbejde og at give denne gode nyhed til hele Istanbul, mens vi gik på vejen til det grønne Istanbul," sagde Imamoğlu, "Som IMM underskrev vi en værdifuld kontrakt, en aftale med EBRD. Efter at vores søsterbyer, İzmir og Ankara, deltog i det grønne byers bæredygtighedsprogram som det 47. medlem, tror jeg også, at det er en meget vigtig deltagelse for dette samfund ”. Imamoğlu sagde, at det første projekt, de planlagde at gennemføre med EBRD, blev bestemt som "İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü TÜYAP Metro Line Project", og sagde: "Vi vil arbejde i et effektivt samarbejde på denne linje, hvilket er meget vigtigt for vores by , og i mange projekter, der vil styrke vores vision om 'Green City Istanbul' i fremtiden. Vi håber, at vi vil være sammen, "sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar