Detaljer om 5 milliarder Lira KOSGEB Support er blevet annonceret

Detaljer om milliard lira kosgeb-støtte er blevet annonceret
Detaljer om milliard lira kosgeb-støtte er blevet annonceret

Præsident Recep Tayyip Erdoğan annoncerede KOSGEBs nye supportprogram med et budget på 5 milliarder TL. Minister for industri og teknologi Mustafa Varank forklarede også detaljerne i programmet.Om, at KOSGEB har startet dette program for virksomheder i fremstillingssektoren, der er beskadiget af Kovid-19 og teknologibaserede nystartede virksomheder, der blev etableret i 2017 og derefter, bemærkede minister Varank, at ansøgningerne modtages mellem 3. og 21. maj.

Varank understregede, at de vil støtte mikroskala virksomheder med en øvre grænse på 30 tusind TL og små virksomheder med en øvre grænse på 75 tusind TL, ”Vi vil yde yderligere support op til 25 tusind TL til behovene for teknologibaseret start- ups såsom test og certificering. Vi forventer, at ca. 130 tusind virksomheder i alt vil kunne drage fordel af dette program. " han snakkede.

Præsident Erdoğan sagde til arrangementet, hvor han deltog i MKE, "Vi lancerer et nyt supportprogram med et samlet budget på 5 milliarder TL gennem KOSGEB." annoncerede programmet.

Vi tog handling

Minister Varank sagde i en erklæring, han senere afgav, at pandemien, der fortsat påvirker hele verden, har ændret alle måder, vi gør forretning på. At bemærke, at innovationer kommer efter hinanden inden for alle livets områder, fra det sociale liv til økonomien, fra industrien til teknologien, sagde Varank: "I denne periode var vi et af de første lande, der handlede mod Kovid-19." sagde.

Vi begyndte at bruge instrumenter

Minister Varank sagde, ”Naturligvis blev vores SMV'er, som vi betragter som rygraden i økonomien, også påvirket af denne proces. Vi er begyndt at aktivt bruge alle de instrumenter, vi har, for at reducere pandemiens indvirkning på SMV'er. " han snakkede.

Vi holder puls fra SMV'er

Varank erklærede, at de udsatte deres KOSGEB-tilgodehavender i 3 måneder og gav 4 måneder til projekterne og sagde: "Vi negligerede ikke med at tage kravene fra vores SMV'er med de undersøgelser, vi gennemførte under hele processen." sagde.

Understreger, at de fortsætter med at opretholde denne ekstraordinære periode med en proaktiv ledelsesmetode, fortsatte Varank som følger:

Nyt program: Som du ved, annoncerede vores kære præsident vores nye supportprogram med et samlet budget på 5 milliarder TL gennem KOSGEB. Hurtigt supportprogram til mikrovirksomheder og små virksomheder; Det sigter mod, at mikrovirksomheder og små virksomheder, der opererer i sektorer som produktion, computerprogrammering og videnskabelig F&U, har let adgang til finansiering.

Betalinger efter 2024: Med dette program vil vi støtte vores virksomheder, der er berørt af Kovid-19. Vi vil se på et specifikt tab af indtægter eller pengestrømsforstyrrelser i 2020 sammenlignet med 2019. Vores virksomheder, der er dækket og opretholder deres beskæftigelse i marts 2020, vil kunne drage fordel af denne refunderbare støtte uden renter. Vores virksomheder foretager deres betalinger i lige store rater efter 3 år, dvs. fra 2024.

25 tusind TL ekstra til teknologiske aktiviteter: Med dette program vil vi støtte virksomheder, der bevarede deres ansættelse for et år siden, op til 3 tusind TL i alt på 30 måneder, hvis de er mikroskaleret, og op til 3 tusind TL i alt på 75 måneder, hvis de er små . Vi yder yderligere support op til yderligere 25 tusind TL til de teknologiske aktiviteter, som teknologibaserede opstartsvirksomheder har gennemført eller planlægger at udføre i år. Igen, specifikt for disse opstartsvirksomheder, vil vi ikke se på hverken indtjeningstab eller pengestrømskriterier.

Opkald til virksomheder: Vi forventer, at ca. 130 tusind virksomheder i alt vil kunne drage fordel af dette program. Vores nuværende mål er at foretage de første supportbetalinger i juni. Jeg ønsker, at denne støtte, som giver hurtig og nem adgang til finansiering for vores mikrovirksomheder og små virksomheder, vil være gavnlig for SMV-økosystemet i Tyrkiet. Ved denne lejlighed opfordrer jeg mikrovirksomheder og små virksomheder til at drage fordel af dette program.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar