Diyarbakır Underskrevet Light Rail System Project Tender Contract

Diyarbakir underskrev kontrakten for letbanesystemprojektet
Diyarbakir underskrev kontrakten for letbanesystemprojektet

Diyarbakır Metropolitan Municipality har underskrevet kontrakten for letbanesystemet, som det har realiseret projektudbuddet for. I udbuddet af letbanesystemet, som det planlægger at gennemføre for at levere komfortable, sikre og billige offentlige transporttjenester til borgerne, har Kommissionen afsluttet sin evaluering.

Metropolitan Kommune underskrev en kontrakt med Altaş Altyapı International Engineering and Consultancy Incorporated Company for projektet, hvor 5 stærkeste virksomheder inden for dette område i Tyrkiet byder på. Efter 6-månedersperioden for afslutningen af ​​projekterne begynder implementeringsfasen.

Diyarbakir sporvognsstationer

"Vi planlægger at præsentere jernbanesystemet for befolkningen i Diyarbakır i 2023"

Transportchef Hülya Atalay sagde, at jernbanesystemet, som Diyarbakır og befolkningen i Diyarbakır har længtes efter i årevis, nu har nået et bestemt punkt.

Atalay, Dağkapı, Ali Emiri Caddesi, Hintbaba, Ekinciler, krydsning på kontoret, Turgut Özal Boulevard, Diclekent Boulevard, Mastfros Boulevard og Lalegül Han sagde, at han ville ende ved Gazi Yaşargil Training and Research Hospital ved at følge Boulevard-linjen.

Atalay forklarede, at der i Gazi Yaşargil Training and Research Hospital-området vil være et lagerområde, vedligeholdelses- og reparationsområde for tog og et område til drift af kontorer.

Atalay understregede, at spørgsmålet om, hvornår jernbanesystemet begynder at fungere, var meget nysgerrig, ”Jeg håber, vi planlægger at aktivere det i 2023. Naturligvis var den første fase af dette arbejde levering af implementeringsprojekter. Vi har afsluttet denne fase. Vi afgav vores bud. En anden fase af dette er konstruktionen, den anden fase er levering af køretøjer. Vi planlægger at gennemføre disse etaper på meget kort tid og præsentere jernbanesystemet for beboerne i Diyarbakır i 2023. "

Armin

sohbet

1 Kommentar

  1. Hvis Tigris-floden omdannes til en sø på størrelse med en kløft, og der oprettes sociale områder, bosættelser og landbrugsområder, der er egnede til omgivelserne, vil Diyarbakır virkelig være "PARIS i Østeuropa".

Yorumlar