Er gymnasieeksamen aflyst? Hvornår vil eksamen i gymnasiet og gymnasiet være ansigt til ansigt? MEB annonceret

Er gymnasieeksamen annulleret? Hvornår vil gymnasium- og gymnasieeksamen være ansigt til ansigt-eksamen?
Er gymnasieeksamen annulleret? Hvornår vil gymnasium- og gymnasieeksamen være ansigt til ansigt-eksamen?

Ziya Selçuk, ministeren for national uddannelse, lavede et indlæg med overskriften "Spørgsmålene og svarene om eksamen i gymnasiet" ved hjælp af udtrykkene "Lad os ikke sige, at eksamenene i gymnasierne blev annulleret, lad os sige, at de blev revideret".

Ministeriets erklæring sagde: ”Vores ministerium har besluttet at omorganisere eksamenspraksis i officielle og private gymnasiale uddannelsesinstitutioner i overensstemmelse med epidemiske tiltag, og inden for dette omfang blev eksamenerne i første og andet semester i akademisk år 2020-2021 afsluttet i 12. klasse; Evaluerings- og evalueringspraksis og processer blev omarrangeret under hensyntagen til forberedelsesspørgsmålene, det faktum, at eksamenene blev afholdt i det meste af 9., 10. og 11. klasse.

Følgelig i offentlige og private gymnasier;

1- Der vil være en enkelt eksamen for hvert kursus i anden semester i studieåret 2020-2021.

2- Da eksamener i første og andet semester er afsluttet på 12. klassetrin, vil arbejdet og procedurerne for disse klasser for det akademiske år 2020-2021 blive afsluttet i overensstemmelse med bestemmelserne i den relevante forordning.

3- Studerende i 2020., 2021. og 9. klasse får ret til at vælge, om de skal tage disse eksamener eller ikke forberede sig til de eksamener, der afholdes i andet semester i studieåret 10-11. Forældrene til de studerende, der ikke ønsker at tage eksamen, skal ansøge til uddannelsesinstitutionens direktorater med deres andragender indeholdende disse anmodninger senest den 21. maj 2021.

4- Arbejdet og procedurerne for de studerende, hvis andragender er modtaget af uddannelsesinstitutionens direktorater, og som ikke vil deltage i 2020. semesterprøver, der afholdes i overensstemmelse med deres præferencer, afsluttes i henhold til de første semesterkarakterer i 2021-XNUMX akademisk år, og der vil ikke blive foretaget andre måle- og evalueringspraksis for disse studerende.

5- Arbejdet og procedurerne i slutningen af ​​akademisk år 2020-2021 afsluttes ved at tage eksaminerne og andre vurderings- og evalueringsansøgninger i betragtning for de studerende, der ikke kunne tage eksamen i andet semester af akademiet 2020-2021 år og vil gerne tage XNUMX. semesterprøver i tråd med kalenderen.

6- Prep, 9., 10. og 11. klasse studerende, der har afsluttet eksamen for andet semester i akademisk år 2020-2021, får også ret til at vælge, og hvis de ønsker det, vurderes disse studerende kun med de første semesterkarakterer.

7- Eksamen for studerende, der ønsker at deltage i andet semester i studieåret 2020-2021, planlægges og anvendes mellem 1. november 2020 - 26. marts 2021.

8- Studerende, der vil være i en anden by og i udlandet mellem datoerne 2020. maj - 2021. juni 24, hvor eksaminerne for andet semester i akademisk år 18-2021 afholdes, kan anvende eksamen på deres lokationer .

9- Ansvarlige eksamener, der afholdes i de sidste to uger i andet semester i det akademiske år 2020-2021, afholdes mellem 21. juni - 2. juli 2021.

10- Ansvaret for de studerende i 12. klasse for det akademiske år 2020-2021 og de kurser, de ikke bestod, vil blive inkluderet i ansvarseksamenerne, der afholdes mellem 21. juni - 2. juli 2021.

11- Det afholdes mellem 2020. juni - 2021. juli 24 for studerende, der på grund af en gyldig undskyldning ikke kunne deltage i eksamen afholdt i første og andet semester i studieåret 18-2021, og dem, der gerne vil gå til eksamen afholdes mellem 21. maj og 2. juni 2021 men kunne ikke deltage på grund af en gyldig undskyldning. Eksamensret tildeles i løbet af ansvarsperioden.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar