Eurasia Tunnel sparede 1 times tid for chauffører

Eurasia-tunnelen sparede chauffører hver times tid
Eurasia-tunnelen sparede chauffører hver times tid

Minister Karaismailoğlu sagde, at Eurasia Tunnel i væsentlig grad aflastede trafikbelastningen i Istanbul, "Eurasia Tunnel har sparet 1 time for chauffører".Karaismailoğlu sagde: ”Som et resultat af at spare 111 millioner timers tid, 152 tusind tons brændstof, 64 tusind tons emissionsreduktion, 1,3 milliarder køretøj-km reduktion, har de chauffører, der bruger Eurasia-tunnelen, opnået et bidrag på 6 milliarder til den nationale økonomi. Han fandt liraen, ”sagde han.

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, besøgte Eurasia-tunnelen. Modtagende en briefing efter sit besøg modtog Karaismailoğlu oplysninger fra embedsmændene i kontrolcentret. Karaismailoğlu sagde, at Eurasia-tunnelen i væsentlig grad aflastede trafikbelastningen i Istanbul, "Mens 86 procent af køretøjerne, der bruger tunnelen på fire år, har nummerplader, blev Istanbul fulgt af henholdsvis Ankara, Kocaeli, Bursa og İzmir".

"Eurasia Tunnel indeholder mange firsts blandt nationale og internationale megaprojekter"

Minister Karaismailoğlu erklærede, at Eurasia-tunnelen er den første "to-etagers hovedtunnel", der tjener på linjen Koşuyolu-Kumkapı i Istanbul, hvor køretøjstrafikken er intens og forbinder to kontinenter. 14,6 kilometer af projektet består af en to-etagers tunnel og forbindelsestunneler bygget under havbunden med en speciel teknologi. De resterende 5,4 kilometer dækker forbindelsesveje på europæisk og asiatisk side. Projektet, der blev startet i 9,2 og taget i brug den 2013. december 22, inkluderer mange førstegangsbilleder blandt nationale og internationale megaprojekter. Færdiggjort otte måneder tidligere end planlagt, med i alt 2016 ingeniører, hvoraf 95 procent er tyrkiske, og mere end 700 mennesker, der arbejder 12 millioner mand / time, var der ingen dødsulykker takket være dens folksorienterede forretningsstrategi, ”sagde han .

"86 procent af køretøjerne, der bruger tunnelen, var køretøjer med Istanbul-plader"

Karaismailoğlu sagde, ”I beregningerne foretaget i betragtning af Kozyatağı-Bakırköy-korridoren har chaufførerne, der bruger Eurasia Tunnel, i alt 111 millioner timers besparelser, 152 tusind tons brændstofbesparelser, 64 tusind tons emissionsreduktion og en reduktion på 1,3 milliarder køretøj-km. Som et resultat af hans besparelser nåede hans bidrag til landets økonomi op på 6 milliarder lira. "Eurasia-tunnelen er en rute, der ofte foretrækkes af chauffører fra Istanbul såvel som fra de omkringliggende provinser," sagde han.

"Hændelserne inde i tunnelen blev grebet ind på 1 minut og 58 sekunder"

Minister Karaismailoğlu om, at køretøjerne, der går i stykker, løber tør for brændstof og styrter ned i Eurasia-tunnelen i 2020, blev interveneret i gennemsnit på 1 minut og 58 sekunder, og trafikken blev returneret til sin normale kurs inden for 14 minutter og 13 sekunder, , “Det var et godt stykke over gennemsnittet. I 2020 blev der foretaget 55 timers nattelukning, og vedligeholdelses- og forbedringsarbejder af tunnelen blev udført. Under alle andre arbejder fortsatte Eurasia Tunnel med uafbrudt service ”.

"44 tusind mennesker downloadede Eurasia Tunnel Mobile Application"

Minister Karaismailoğlu sagde, at antallet af chauffører, der downloadede Eurasia Tunnel-mobilapplikationen, der blev åbnet for brugernes service i 2020, nåede op på 44 tusind, sagde minister Karaismailoğlu: ”Applikationen, som gør det muligt for chauffører hurtigt at spore deres nummerpladegældsbetalinger og modtage krænkede transitmeddelelser, har også reduceret antallet af krænkede passager markant. Chaufførerne, der giver automatiske betalingsordrer med Masterpass i mobilapplikationen, kan betale deres betalingsafgifter med deres registrerede kreditkort, selv når der ikke er nogen balance i deres HGS og OGS ”.

Karaismailoğlu sagde, ”Eurasia Tunnel, som er pioneren inden for innovative og smarte teknologier til at aflaste trafik, blev tildelt International Innovation Award i 2020 med Speed ​​Regulerende Moving Lighting Technology Pacemake. Eurasia Tunnel, som blev anset for værdig til en pris i kategorien 'Service og løsning', modtog således sin 13. internationale pris. Applikationen sikrer også, at køretøjernes hastighed stabiliseres, reducerer trafiktætheden og reducerer risikoen for ulykker ved at opretholde den følgende afstand ”.

Minister Karaismailoğlu besøgte Eurasia Tunnel Museum efter briefingen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar