Færger ved Malatya Atabey Pier bliver vedligeholdt

Færger ved Malatya Atabey Pier bliver vedligeholdt
Færger ved Malatya Atabey Pier bliver vedligeholdt

Færgerne i Battalgazi Atabey Færge Pier tages i land, og vedligeholdelsesarbejde udføres af Malatya Metropolitan Municipality Transport Services Department. Malatya Metropolitan Kommunes borgmester Selahattin Gürkan, der undersøgte det udførte arbejde, sagde, at færgerne vil fortsætte deres tjenester sikkert og komfortabelt.

Malatya Metropolitan Municipality lavede et arrangement på 15 tusind m2 inklusive 40 tusind m2 grønt område og landskabspleje i Battalgazi Atabey Pier-området. I området blev der, udover passagerrummet, skabt områder, hvor borgerne kan hvile og tilbringe deres tid, der blev bygget 39 kameliaer, 39 grill, 20 bænke, 5 springvand, børnepark og vandreområder. Derudover blev der udført 5 km asfaltarbejde i området sammen med påføring af 2 tusind m8 keystone.

Malatya Metropolitan borgmester Selahattin Gürkan, der undersøgte de arbejder, der blev udført på Battalgazi Atabey Færge molen, blev ledsaget af vicegeneralsekretær, afdelingschefer, filialchefer, mukhtars og relevante embedsmænd fra forfattervirksomheden.

Ud over RO / RO type 35-køretøjer, Battalgazi med en kapacitet på 65 passagerer og Arslantepe Ferries med en kapacitet på 35 køretøjer, og Arslantepe Ferries med en kapacitet på 106 passagerer, Danişmend Gazi-krydstogtskibet med 100 VIP-passagererkapacitet, 2 opholdsrum, 1 bad og toilet og 1 køkken. vedligeholdelse og reparation er udført.

Alper Ergün, repræsentanten for det relevante forfatterfirma, der udførte værkerne, sagde: ”Vi landede vores Arslantepe-færge, som tilhører Malatya Metropolitan Municipality, for ca. 8 dage siden. Vi vaskede vores færge med 5 bar vand efter landing for at opretholde den i en periode på 500 år, hvilket skal være i overensstemmelse med havets regler. Så tørrede vi det af med en sandblæsning. Igen, i overensstemmelse med maritime regler, anvendte vi to lag epoxy-primer. Efter afslutningen af ​​vores arbejde vil vi bringe vores færge med vand ”.

Leder af afdelingen for transporttjenester, Abdullah Adanur, sagde: ”Med instruktion og kontrol fra Istanbul Ports formandskab landede vi vores færge til den vedligeholdelse, der skulle udføres hvert 5. år. Vi har to færger mellem Malatya og Baskil, der betjener vores borgere. Vores færger vejer 360 ton, 17 m brede, 35 m lange. En af vores færger har kapacitet til 65 passagerer og den anden 105 passagerer. Begge har en kapacitet på 35 køretøjer. ”Vi udfører vores vedligeholdelse for vores passagerers og køretøjers komfort,” sagde han.

Kadıçayırı Neighborhood Headman, Alattin Eren, takkede borgmesteren i Malatya Metropolitan Municipality Selahattin Gürkan for hans tjenester.

METROPOLITANSK KOMMUNE MEGET SENSITIV I VEDLIGEHOLDELSE

Leder af Malatya Baskiller Association, Yunus Görgün sagde: ”En af vores vigtigste ruter, der forbinder Malatya og Baskil, er vores mole og Kömürhan Bridge i Battalgazi. Selvfølgelig er pleje vigtig for at øge livskvaliteten. Som kendt var der en vigtig færgeulykke i 2002. En af hovedårsagerne til ulykken var manglen på vedligeholdelse på færgerne og den utilstrækkelige vedligeholdelse, der skulle udføres med jævne mellemrum, hvilket fik disse ulykker til at ske. Nu er vores Metropolitan Kommune meget følsom over for dette spørgsmål. I den mindste funktionsfejl i havnen griber officererne straks ind, og reparationer udføres. At tage sig af skibe hvert 5. år er den største indikator for dette. Vi takker alle de venner, der har bidraget. Vi er glade for, at vores præsident også undersøger værkerne på stedet og personligt er involveret i værkerne ”.

HAK-İŞ provinspræsident Bünyamin Geleri i Malatya sagde: ”Et af de vigtigste netværk, der forbinder Baskil og Malatya, er vores færgehavn. Der har været meget alvorlige ulykker tidligere. Selvfølgelig blev der lært alvorlige erfaringer efter disse ulykker. Malatya Metropolitan Municipality med Department of Transportation Services betjener vores baskiske borgere seriøst med vores to meget komfortable færger, ”sagde han.

MUTAT VEDLIGEHOLDELSE Gøres hvert 5. år

Malatya Metropolitan Kommunes borgmester Selahattin Gürkan sagde, at der ud over daglig, månedlig og årlig vedligeholdelse udføres almindeligt vedligeholdelses- og reparationsarbejde på færger hvert 5. år.

Formand Gürkan sagde, ”Vi har 3 skibe ved vores mole. To af dem er færger, og den anden er et krydstogtskib. En af vores færger er Battalgazi, og den anden er Arslantepe færge. Det er vigtigt, at den tekniske vedligeholdelse og vedligeholdelse af vores færger udføres under kontrol og overvågning af Istanbul Havnedirektorat. I færgeulykken, der fandt sted i 5, døde 2002 af vores borgere, og vi kunne ikke nå ligene fra begge vores borgere. I løbet af vores Battalgazi Kommune var vi i en meget streng opfølgning på det sted, hvor vi navigerede i køretøjerne i molen og på tidspunktet for overvågning af deres tekniske vedligeholdelse. I denne periode gør vores venner en stor indsats for at udføre vedligeholdelse, reparation og kontrol af færgerne og andre specielle, der hører til os. "Den vedligeholdelse, vi udfører, udføres normalt i form af 13-års vedligeholdelse, årlig vedligeholdelse, månedlig og daglig vedligeholdelse, og de styres af det tekniske personale i vores relaterede afdeling."

TRYKKET STILLADSOMRÅDE REGULERER OGSÅ

Borgmester Gürkan sagde, at Baskil Martyr Fethi Sekin-havneområdet også vil blive organiseret ligesom Battalgazi Atabey Færgehavn-området, ”I de følgende perioder flyttede vi til Baskilsiden og på det punkt, hvor molen blev bygget i dette område , vi havde et møde med vores Baskil District Governor, Elazig Governor and Special Administration. "Vi lavede en planlægningsundersøgelse for at imødekomme borgernes sociale behov, i det mindste med venteområderne," sagde han.

VI REJSER VORES DAMSØ, VORES STRANDE OG VORES SKØNHED

Borgmester Gürkan udtrykte, at vedligeholdelses- og reparationsarbejdet på Navigation and Pleasure Ship er afsluttet, ”Ud over vores arbejde i det område, hvor vores færgehavn er placeret, blev vedligeholdelses- og reparationsarbejder for asfaltfornyelse udført af vores teams sammen ruten. På den anden side har vi et krydstogtskib i Malatya, som vi kalder Danişmend Gazi. Vores passagercruiseskib blev også vedligeholdt og repareret. På vores krydstogtskib håber jeg NGO'er i Malatya, vores succesrige studerende, det vil sige vores folk, der bidrager til Malatya og kommer til turisme for at se Malatyas skønhed, vi har udført vedligeholdelse og reparationer af vores Danişmend Gazi krydstogtskib i orden for at vise skønheden i vores dæmning og strande. Jeg vil gerne takke det relevante forfatterfirma, der udfører vedligeholdelsesreparationer, og medarbejderne i vores afdeling for transporttjenester ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar