Filyos Port jernbaneforbindelseslinje Rådgivningstekniske tjenester

udbudsbekendtgørelse filyos havn jernbane kryds linje rådgivning ingeniørvirksomhed arbejde
udbudsbekendtgørelse filyos havn jernbane kryds linje rådgivning ingeniørvirksomhed arbejde

Republikken Tyrkiets jernbanelogistikforbedringsprojekt (RLIP)

Opgavens titel: Engineering Design Review, udarbejdelse af udbudsdokumenter til bygge- og anlægsarbejde og tilsyn med Filyos Port og Filyos Industrial Zone og Last Mil Railway and Road Infrastructure Connection

Referencenummer: AYGM-DAN-2020-WB 01

Republikken Tyrkiets ministerium for transport og infrastruktur (motu) har modtaget finansiering fra Verdensbanken til udgifterne til jernbane-logistikforbedringsprojektet og har til hensigt at bruge en del af indtægterne til konsulenttjenester.

Konsulenttjenester ("tjenester") inkluderer: (i) Filyos i den nordlige Sortehavskyst nul søhavn med sidste mil af jernbanen og revision af de eksisterende tekniske konstruktioner for vejforbindelser, opdatering og iyileştirilmesi- Central Turkey ii) udarbejdelse af relevante udbudsdokumenter til byggearbejder og (iii) levering af rådgivningstjenester til konstruktionstilsyn til at føre tilsyn med udførelsen af ​​opdateret teknisk design i henhold til udbudsdokumenter. Tjenesternes varighed er 54 måneder, og tjenesterne forventes at blive implementeret mellem midten af ​​2021 og slutningen af ​​2025 og vil blive leveret i fuld overensstemmelse med de vilkår, der henvises til i denne anmodning om udtryk for interesse.

De detaljerede vilkår kan downloades fra nedenstående link:

https://aygm.uab.gov.tr/uploads/pages/ihaleler/rlip-tor-filyos.docx

https://projects.worldbank.org/en/projects-operations/procurement-detail/OP00124807

MoTI's GD for Infrastrukturinvesteringer (DGII) inviterer nu passende konsulentfirmaer ("Konsulenter") til at angive, at de er interesserede i at levere tjenesterne. Interesserede konsulenter skal give oplysninger, der viser, at de har de nødvendige kvalifikationer og relevant erfaring til at udføre tjenesterne.

Kortlistekriterierne er:

Konsulenter skal være i konsulentbranchen mindst 12 år før fristen for at præsentere fordele;
Konsulenter skal have en vis erfaring inden for de sidste 10 år inden fristen for interesser, der skal præsenteres i hvert af følgende:

  • design og / eller design gennemgang af lignende jernbane- og vejbygningsprojekter
    konstruktionstilsyn med jernbane- og vejbygningsprojekter;
  • Konsulenter skal demonstrere tilgængeligheden og / eller adgangen til nøgleeksperter til udførelse af de tjenester, der er beskrevet i TOR (f.eks. Ved at præsentere en liste over nøgleeksperter, de arbejder med);
  • Konsulenter bør demonstrere erfaring med implementering af projekter under FIDIC-typekontrakter;
  • Konsulenter skal udvise en solid administrativ og økonomisk kapacitet.
  • Nøgleeksperter overvejes ikke på shortlist-stadiet.

Interesserede konsulenters opmærksomhed blev henledt til Verdensbankens “Procurement Regulations for IPF Borrowers” ​​(“Procurement Regulations”), afsnit III, afsnit 2018, 3.14 og 3.16, der beskriver Verdensbankens politik vedrørende interessekonflikter.

Konsulenter kan samarbejde med andre firmaer for at forbedre deres kvalifikationer, men skal klart angive, om foreningen er i form af et joint venture og / eller en underrådgivning. I tilfælde af et joint venture vil alle partnere i joint venture-selskabet være solidarisk ansvarlige for hele kontrakten, hvis de vælges.

Interesserede konsulenter bør tydeligt angive strukturen i deres "forening" og rollerne for partnerne og underkonsulenterne i deres ansøgning. "Tilknyttet" og / eller "sammenkædet" osv. Af interesser. Udtalelser, der ikke er klare for ham, kan ikke tages i betragtning ved kort notering. Et konsulentfirma, der opretholder en principinteresse for hvert firma, kan beslutte, om det ønsker at deltage som underkonsulent, som en enkelt konsulent eller som partner i et joint venture. Bemærk, at et firma kun vil indsende en interesseerklæring i den samme udvælgelsesproces, enten som en enkelt konsulent eller som partner i et joint venture. Intet firma kan være underkonsulent, når man afleverer en interessetilkendegivelse alene eller som partner i et joint venture under den samme udvælgelsesproces. Et firma,

En konsulent vælges i henhold til QCBS-metoden, der er specificeret i udbudsbestemmelserne.

Arbejdsdage kl. 09:00 til 17:00 (Tyrkiet tid) mellem timer efter adresse / kontaktoplysninger kan fås mere information fra.

Interessetilkendegivelser, der tydeligt vil blive markeret som "Consultancy Services for Design Review and Construction Supervision for Connection to Filyos Port and Filyos Organised Industrial Zone" skal leveres skriftligt (en papirkopi og en digital kopi) til nedenstående adresse (i person) eller via mail) 11. maj 2021 - 15:00 (tid i Tyrkiet).

Transport- og infrastrukturministeriet, generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer, jernbanebygningsafdelingen
Attn: Ahmet Tunçsoy - afdelingsleder
Højre Turayliç Caddesi No: 5, 06500 Emek, Ankara, TYRKIET
Tel: + 90312203 17 05
E-mail: irfan.kurnaz@uab.gov.tr

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar