Fuarizmir TSE modtager Covid-19 Safe Service Certificate

Fuarizmir TSE blev registreret med et Covid-sikkert servicecertifikat
Fuarizmir TSE blev registreret med et Covid-sikkert servicecertifikat

İZFAŞ opretholder sit kvalitetscertifikat i den service, det modtog for første gang i Tyrkiet i udstillingsindustrien. Fuar İzmir, Tyrkiets største og mest moderne tivoli, blev defineret som et sikkert område af TSE med de forholdsregler og praksis, det har truffet mod Covid-19. Det blev registreret med Covid-19 Safe Service Certificate fra det tyrkiske standardinstitut (TSE).İZFAŞ, som er vært for messerne, der blev udsat i 2020 på grund af pandemien i 2021, har afsluttet sine forberedelser til den nye messeperiode. Ved at tage alle forholdsregler for at organisere messerne på en sund og sikker måde opfyldte İZFAŞ kravene i "TSE Covid-19 Hygiejne-, infektionsforebyggelses- og kontrolcertificeringsprogram" og havde ret til at modtage TSE Covid-19 Safe Service Certificate.

Åbnede sine døre med MODEKO

Den første fysiske messe efter begrænsningen i pandemiprocessen i Izmir, hvor messer begyndte i Tyrkiet og var vært for hundredvis af organisationer, var MODEKO - 32. internationale Izmir Møbelmesse. MODEKO blev bragt lokale og udenlandske besøgende sammen med næsten 300 deltagere, et internationalt indkøbsdelegeringsprogram, og blev udført i overensstemmelse med Covid-19-foranstaltninger og indpodet håb i den fair industri. Fuarizmir opfyldte kravene i "TSE Covid-19 Hygiejne-, infektionsforebyggelses- og kontrolcertificeringsprogram" på denne messe.

Marmor Izmir vil sætte sit præg

Marmor Izmir, Tyrkiets største messe, som ikke kunne afholdes i 2020 på grund af pandemien, åbner sine døre for 25. gang mellem 28. og 26. august. Den 6. internationale stenkongres og verdensstenforum, der er arrangeret inden for Marmor İzmir, en af ​​de største messer inden for naturstenindustrien i verden, vil samle internationale stenorganisationer og ekspertnavne.

Sunde og sikre messer

Fortsat sit mål om at gøre İzmir til en messeby siden dets oprettelse, fortsætter İZFAŞ med at tilbyde alternative løsninger til den fair industri i henhold til de skiftende og udviklende verdensforhold. Tilvejebringelse af en ny vision til den retfærdige organisation ved at tilbyde digitale løsninger til sektorrepræsentanter, der ikke fysisk kunne komme sammen i pandemiperioden, tager İZFAŞ også alle foranstaltninger til fysiske messer, som er parat til at komme til liv med genoplivning af handel. Foranstaltningerne, der skal implementeres af İZFAŞ, der bestod TSE-revisionen og kvalificerede sig til at modtage TSE Covid-19 Safe Service Certificate, er som følger:

Nuværende regler og cirkulærer offentliggjort af Verdenssundhedsorganisationen og Sundhedsministeriet vil blive implementeret. HEPP-koder for besøgende, udstillere og embedsmænd, der går ind på messen, kontrolleres og deres temperatur måles. Dem med feber på 38 grader og derover får ikke adgang til området og vil blive sendt til nærmeste sundhedsinstitution. Antallet af mennesker, inklusive besøgende, udstillere og embedsmænd, i Fuarizmir-området vil være begrænset til 10 person pr. 1 kvadratmeter i lukkede områder. Mennesker i området vil blive ventet i henhold til regler for social afstand, og landemærker placeres i en afstand på mindst 1,5 meter mellem dem. Der vil være kontinuerlige lyd-, skriftlige og visuelle meddelelser og meddelelser i området. Alle poster og udgange vil være arrangeret på en måde, der forhindrer kontakt. Envejsskilte placeres for ind- og udgange. Alle besøgende, udstillere og embedsmænd skal bære masker under deres ophold i området. Der vil være maskeaffaldskasser til fugtige og beskidte masker. Håndrensemiddel vil være tilgængelig ved indgangen til messeområdet og ved hver stand i overensstemmelse med Sundhedsministeriet i Republikken Tyrkiet. Overfyldte besøgende accepteres ikke på tribunerne. Distribution af alle ikke-væsentlige genstande inklusive bøger, brochurer og magasiner er forbudt. Der vil blive lagt vægt på kontinuerlig rengøring af de ofte berørte overflader i området. Overholdelse og implementering af Covid-19 belysningsteksten og instruktioner oprettet til arrangøren, udstillere, besøgende og embedsmænd vil blive sikret.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar