Hacettepe University rekrutterer 65 kontrakterede sundhedspersonale

Hacettepe University vil få kontrakteret sundhedspersonale til at rekruttere
Hacettepe University vil få kontrakteret sundhedspersonale til at rekruttere

Hacettepe University modtager 14 kontrakterede sundhedspersonale, herunder en sygeplejerske, en sundhedstekniker, en fysioterapeut, en diætist, hvis ansøgningsfrist er den 2021. maj 65.Fra rektoratet ved Hacettepe University: I henhold til metoden specificeret i underklausul (b) i bilag 28 til principperne for ansættelse af kontraheret personale offentliggjort i Officiel Tidende dateret 2007. juni 26566, gruppen til valg af undersøgelse af offentligt personale (B) er baseret på scoreordren i vores universitetshospitaler. Kontrakteret personale rekrutteres til de stillinger, der er angivet nedenfor, hvis udgifter vil blive dækket af indtægterne fra det særlige budget og den revolverende fond.

For detaljer om annonce KLIK HER

Hacettepe University vil få kontrakteret sundhedspersonale til at rekruttere

ALMINDELIGE BETINGELSER PÅKRÆVET

(1) At være borger i Republikken Tyrkiet,

(2) Bortset fra uagtsomme forbrydelser Ikke at blive dømt for en kriminel handling eller ikke være under efterforskning, selv hvis registre over deres domme er blevet fjernet fra strafferegistret, hvis de er blevet benådet, er blevet udløbet eller bøder eller udsat,

(3) Ikke at have noget at gøre med militærtjeneste for mandlige kandidater,

(4) Født den 01.01.1986 og efter,

(5) Uden at det berører bestemmelserne i artikel 657 i lov nr. 53, ikke at have et handicap på grund af en fysisk eller psykisk sygdom eller kropsligt handicap, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt

(6) Efter eksamen fra det eller de fakulteter, der er bestemt i den gren, der skal købes,

(7) At acceptere betingelsen om at arbejde på timer (inklusive nat), der skal bestemmes af ledelsen for den relevante enhed, med en ugentlig arbejdstid, der ikke overstiger 40 timer for alle stillinger.

(8) Kandidater, der ansøger, burde ikke have arbejdet som kontraktansat personale (1/657-B) i nogen institution i det sidste 4 år (fra datoen for fratræden)

(9) Alle kandidater, der er uddannet fra Medical Laboratory Techniques, associerer uddannelsen, og som vil blive ansat, vil blive tildelt i forskellige enheder og enheder på vores hospitaler uden for laboratorierne som sundhedstekniker i overensstemmelse med deres orientering og efteruddannelse. At have accepteret arbejdsforholdene for denne stilling.

MEDDELELSE OM ANSØGNINGSPLACERING, METODE, TID OG PLACERINGSRESULTATER

(1) For kandidater fra kandidater, KPSSP2020-scoretypen fra 3 KPSS-eksamen, 2020 KPSSP93 for associerede kandidater, 2020 KPSSP94 for gymnasieelever eller tilsvarende kandidater. Kandidatansøgninger skal indsendes med deres identitetskort, dobbeltsidede og / eller midlertidige gradueringsbevis for deres eksamensbeviser, KPSS-resultatdokument (det opnåede resultatdokument på Internettet er tilstrækkeligt) og militærtjenesteattest for mandlige kandidater i den relevante titel eventuelt det anmodede certifikat, arbejdscertifikat osv. De skal indsende deres ansøgninger på internettet på Hastanesi.hacettepe.edu.tr inden for 15 dage fra datoen for meddelelsen i avisen.

(2) Ansøgninger fra kandidater personligt eller pr. Post accepteres ikke.

(3) Ansøgninger fra kandidater, der udsætter ansøgningsdatoen, eller hvis kvalifikationer er uegnede, behandles ikke.

(4) Resultaterne offentliggøres på webadressen til Hastanesi.hacettepe.edu.tr senest inden for 7 arbejdsdage under hensyntagen til KPSS-score efter fristen.

(5) Listen over succesrige kandidater, de dokumenter, der kræves for at starte deres job, tidspunktet og ansøgningsstedet skal følges fra adressen Hastanesi.hacettepe.edu.tr. Kandidaterne vil ikke blive underrettet skriftligt eller mundtligt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar