Havsalaten i Izmir Bay bliver renset

Havsalaten i İzmir Korfez bliver renset
Havsalaten i İzmir Korfez bliver renset

İzmir Metropolitan Municipality embedsmænd, Karşıyaka Han understregede, at de grønne alger kaldet 'ulva lactuca', som ses på bredden over havet og kendt som 'havsalat' blandt folket, er forårsaget af spredning af næringsstoffer i havet på grund af temperaturstigningen. Alger, der rapporteres at være harmløse for menneskers sundhed, indsamles af kommunale hold.

Izmir Metropolitan Municipality, især i Golfen Karşıyaka Han startede en undersøgelse af de grønne alger kaldet 'ulva lactuca', kendt som 'havsalat' blandt de mennesker, der ses på dens bredder. Det blev understreget, at havsalat bryder af og rammer stranden på grund af den sæsonmæssige stigning i havtemperaturen og spredningen af ​​næringsstoffer i havet, og det forårsager ingen skade for menneskers sundhed og havdyr. Kommunehold tog handling for at forhindre, at algerne rådnede og forårsagede dårlig lugt, og begyndte at rense fra kysten og havet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar