Hvad er DNA Sparkle? Er det muligt at være 10 år yngre med DNA-glød?

Hvad er DNA-varme? Er det muligt at sørge med DNA-varme?
Hvad er DNA-varme? Er det muligt at sørge med DNA-varme?

DNA-gnistre er en af ​​de mest populære anti-aging behandlinger i nyere tid. Denne applikation, der indeholder høje koncentrationer af naturlige polynukleotider for at forynge huden, beskytte og forbedre dens sundhed, er Dr. Hun fortalte Sevgi Ekyor.

Med DNA-glansmetoden kan rynker og fugtighedstab fjernes, mens der samtidig føjes et strammere udseende til huden. Med DNA-udstråling bliver huden både sundere og mere anspændt. Huden bliver mikroskopisk yngre.

DNA-glitter indeholder en stor mængde naturlige polynukleotider i den. Der er mange forskellige byggesten som mineraler, enzymer, vitaminer og proteiner i huden. Brug af et enkelt vitamin eller enzym til at interferere med patientens hud vil derfor skabe en matematisk fejl. DNA-udstråling ser ud til at være en foretrukken metode, fordi den indeholder mere end en byggesten og kan understøtte huden med enhver dimension, hvor den har mest brug for. På den måde løser vi ikke kun et problem, men også 3-4 problemer på samme tid, og vi giver patienten mere tydelige resultater i færre sessioner.

DNA-gnistre er en metode, der generelt foretrækkes for patienter i alderen 40-45 år og skaber intens anti-aging. Ansøgningen kan foretrækkes i 3 sessioner alt efter patientens behov. Igen, i henhold til patientens behov, oprettes en tidsalgoritme til applikationen, og i denne periode påføres DNA-glød på patienten.

DNA-gnistprocedure kan udføres når som helst på året. Efter proceduren er det nødvendigt ikke at tage et varmt brusebad, ikke udsættes for intens sol, undgå intens damp, ikke røre ansigtet i 6 timer og ikke drikke alkohol.

For at få en stærkere effektivitet fra kroppen på kortere tid og for at observere effekten af ​​proceduren bedre, kan patienter starte kosttilskud som hyaluronsyre og kollagen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar