Hvor får man arbejdstilladelse? Hvordan ansøger jeg om E-Government-arbejdstilladelsescertifikat?

Hvor får man et arbejdstilladelsesdokument, hvordan ansøger man om en arbejdstilladelse?
Hvor får man et arbejdstilladelsesdokument, hvordan ansøger man om en arbejdstilladelse?

Hvor får man en arbejdstilladelse? undrer sig. Medarbejdere, der skal på arbejde med starten på den 17-dages fulde lukning, undersøger metoderne for at få en arbejdstilladelse. Arbejdstilladelse kan fås via e-forvaltning. I tilfælde af et problem på skærmen kan arbejdstilladelsen dog fås med BILAG-1. Så hvordan får man en arbejdstilladelse?På de dage, hvor der anvendes udgangsforbud, vil medarbejdere være i stand til at gå til deres arbejdspladser med deres arbejdsdokumenter, forudsat at de dokumenterer, at de er inden for fritagelsesområdet og begrænset til grunden / undtagelsesvejen. Arbejdsdokumenter fås fra skærmen til registrering af dokumentation til social sikring på turkiye.gov.tr. SGK arbejdstilladelsesdokument kan også udskrives. Så hvordan får man en arbejdstilladelse?

Hvor og hvordan får man e-forvaltningstilladelse?

For at få en arbejdstilladelse skal du først have en E-Devlet-adgangskode. Hvis du ikke har denne adgangskode, kan du også udføre dine transaktioner ved hjælp af indstillingen login med internetbank på E-Devlet-webstedet. For at få en udgangsforbudstilladelse skal du få adgang til "Indenrigsministeriets e-ansøgning" -skærmen, når du har udfyldt denne post.

Når du har indtastet e-forvaltningssystemet turkiye.gov.tr-adressen, skal du klikke på skærmbilledet Dokumentforespørgsel til social sikringsinstitution og socialsikringsregistrering. Senere, efter at have logget ind med dit e-forvaltningsadgangskode og TR-ID-nummer, kan du se din SGK-post på skærmen, der vises, og udskrive den. Du kan klikke på nedenstående link for at få SSI-registrering.

  • Log ind på E-statssystemet.
  • Skriv "Social Security Registration Document Enquiry" i afsnittet om søgerum.
  • Download din SGK-post i PDF-form ved at klikke på "Download fil" på skærmen og udskrive den.

På grund af intensiteten i systemet vil du se "Din transaktion kunne ikke gennemføres på grund af et teknisk problem i systemet." eller der kan vises en advarsel om, at din transaktion er i gang. I dette tilfælde skal du vente på, at din transaktion fortsætter.

Når denne skærm er åbnet helt, kan du fortsætte disse handlinger på den næste åbnede skærm. Hvis du ikke kan nå denne skærm og har problemer med at få dokumenter, kan du manuelt fortsætte din transaktion som følger;

Hvad skal jeg gøre, hvis skærmbilledet Arbejdstilladelse ikke fungerer

Hvis medarbejderen ikke kan få et pligtdokument til tiden på grund af problemer, der kan opstå i brugen af ​​e-applikationssystemet, systemisk intensitet, adgangsfejl osv., Er pligtdokumentformularen i bilag 1 kun manuelt en gang og gyldigt i højst tre dage. kan udfyldes og underskrives af medarbejderen og repræsentanten for arbejdspladsen / virksomheden. Gennem e-ansøgningssystemet eller inden for rammerne af tolddokumenterne udarbejdet manuelt når det er nødvendigt

Arbejdstagerens / virksomhedens embedsmand er ansvarlig for nøjagtigheden af ​​de oplysninger, som den person, der er specificeret i det dokument, han underskrev, arbejder på den arbejdsplads / virksomhed, som han er autoriseret til, og at han skal være på arbejdspladsen til et obligatorisk formål under udgangsforbud, den person, hvis toldattest udstedes for nøjagtigheden af ​​oplysningerne om sig selv og årsagen til fritagelse under udgangsforbudet. Derfor er det ansvarligt for at handle begrænset i tid og rute.

Det udstedte pligtdokument opbevares sammen med personalet, der arbejder på arbejdspladserne med undtagelser under udgangsforbudene og forelægges inspektionsteamet under kontrollen. Tolddokumenterne, der produceres gennem e-ansøgningssystemet, sendes samtidigt til de retshåndhævende embedsmænds informationssystemer, og dem, der ikke / ikke kan indsende et gyldigt tolddokument, eller som ikke overholder den angivne grund til fritagelse, tid og rute i pligtdokumentet under inspektionsaktiviteter, der skal udføres af retshåndhævende embedsmænd. På dette tidspunkt vil de nødvendige vejledningsaktiviteter blive fremhævet af de relevante fagkamre, især håndværkere, industri- og / eller handels- og landbrugskamre og arbejdspladserne / virksomheder inden for deres aktivitetsområder informeres og opfordres til at overholde reglerne.

For det offentlige personale, der vil arbejde i servicebygningerne / stederne for offentlige institutioner og organisationer, der leverer tjenester med mindst personale i hele lukningsperioden, udarbejdes meddelelsen om offentligt personale, der er angivet i bilag 2, af den autoriserede administrator og det offentlige personale inden for dette anvendelsesområde vil være underlagt en undtagelse, der er begrænset til ruten mellem bopæl og arbejdsplads inden for tidsrammen.

Desuden er rejsetilladelsesansøgningerne, med de forbedringer, der er gjort for at lette vores borgeres adgang i E-Application System, som er en af ​​de tjenester, som vores ministerium tidligere har tilbudt i e-forvaltning, blevet tilgængelige direkte fra e-administrationen. Liste over offentlige ministerier for indenrigstjenester gjort direkte tilgængelig separat fra ansøgningen om rejsetilladelse. Derudover blev borgernes ansøgning om at uploade dødsattest elektronisk under ansøgningen om begravelsestilladelse opgivet. Nøjagtigheden af ​​ansøgningsemnet bekræftes af systemintegrationer mellem vores ministerium og sundhedsministeriet. "

For bilag 1 offentligt officielt toldmeddelelsesdokument KLIK HER

For bilag 1-virksomhedsdokument KLIK HER

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar