Navne til februar er blevet annonceret i EGO Driver of the Month ansøgning

I ego ritual chauffør ansøgningen er navnene blevet bestemt for februar måned
I ego ritual chauffør ansøgningen er navnene blevet bestemt for februar måned

I ansøgningen "Månedens fører" startet i 2021 af EGO's generaldirektorat er navnene for februar blevet annonceret. I februar var der en chauffør fra hver region; Ali Ateş fra 1. region busafdelingskontor, Mehmet Gürbüz fra 2. region, Adem Hot fra 3. region, Mustafa Çakmak fra 4. region og Kerim Aktepe fra 5. region blev valgt som "Månedens fører".EGO-vicegeneraldirektør Zafer Tekbudak, chef for busoperationsafdelingen Yahya Şanlıer og chef for serviceforbedring og institutionel udviklingsafdeling Ayten Gök mødtes med "Månedens chauffører" på det første regionale buskontor. I sin tale her takkede Zafer Tekbudak de chauffører, der blev anset for værdige til prisen for deres opmærksomhed og pleje, mens de udførte deres opgaver, og lykønskede dem med at være månedens chauffør.

At minde om, at ansøgningen blev indledt for at øge moral og motivation for vores medarbejdere, der arbejder som chauffører i EGO General Directorate Bus Management Department og for at belønne dem, der omhyggeligt udfører deres opgaver, sagde Tekbudak, at blandt evalueringskriterierne tak takke beskeder for positiv opførsel over for borgerne, overholdelse af trafikregler, sagde han, at der er ni overskrifter: harmoni med kolleger og vejledere, arbejdsdisciplin og opmærksomhed på påklædning. Tekbudak erklærede, at de er betalt for ti dagsløn som en belønning, at han er stolt af det personale, der udfører deres arbejde ordentligt, og sagde, at hans dør altid er åben for dem.

EGO-vicegeneraldirektør Zafer Tekbudak takkede også alle vores hengivne chauffører, der arbejder hengiven under de koronaviruspandemiske forhold, vi er i.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar