Bursa Metropolitans transportinvesteringer fortsætter med fuld lukning

Bursa giver ikke indrømmelser fra transportinvesteringer i løbet af lukningsperioden
Bursa giver ikke indrømmelser fra transportinvesteringer i løbet af lukningsperioden

Bursa Metropolitan Municipality, som gør pandemiforbud til muligheder, især med fokus på udvidelse af bane og vedligeholdelse af veje på hovedårerne, giver ikke indrømmelser fra transportinvesteringer i perioden med fuldstændig lukning.Bursa Metropolitan Municipality, som har foretaget betydelige investeringer på alle områder såsom nye veje, udvidelse af veje, broer og kryds, jernbanesystemer for at minimere de problemer, der er forårsaget af transport og trafik i Bursa, fortsætter med at gøre portforbudsbegrænsninger til muligheder. I slutningen af ​​den første uge i den komplette lukningsperiode var Department of Transportation igen på banen med 48 køretøjer og et team på 83 personer. Mens der blev udfyldt udgravning, asfaltbelægning, asfaltplaster, grænse, trafiklinje, signalering og plakatarbejde, var fokus især på Istanbul Street i denne weekend. Mens der udføres asfaltoprettelsesarbejder i indgangsretningen til Istanbul, på tværs af Gençosman Post Office, inden for anvendelsesområdet for applikationen til intelligent kryds, der skal foretages ved Beşyol Junction, udføres ca. 800 meter baneudvidelsesarbejde.

På den anden side blev asfalten, der blev beskadiget i forbindelse med tilslutningsarbejdet på City Square til integration af T1 og T2 sporvognslinjer, fornyet med asfaltbelægning natten over.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar