Ingen garantibetalinger for tomme motorveje og broer

Ingen garantibetaling for tomme motorveje og broer
Ingen garantibetaling for tomme motorveje og broer

Selvom broer og motorveje forbliver tomme, betaler statskassen millioner af lira inden for rammerne af passage-garanti. Kun for Osmangazi-broen kommer $ 1.156 pr. Minut ud af borgernes lommer.

Da Tyrkiet gik ind i Ramadan-festen med store begrænsninger på grund af coronavirusepidemien, forblev broer og motorveje tomme. Imidlertid vil statskassen foretage en garantibetaling på millioner af lira for motorveje og broer, der drives af BOT-modellen (build-operate-transfer). Det er blevet bestemt, at Osmangazi og Yavuz Sultan Selim-broerne betales 88 tusind 750 dollars hver time og 17 millioner 700 tusind lira om dagen.

35 dollars plus moms

CHP's næstformand Ahmet Akın påpegede, at broerne Osmangazi og Yavuz Sultan Selim vil have den højeste andel i de betalinger, der skal foretages inden for BOT's omfang i festperioden, og sagde: "Yavuz Sultan Selim Bridge er garanteret i 135 tusind køretøjer om dagen og '3 dollars plus pr. køretøj som garantibetaling. Moms vil blive givet. For Osmangazi Bridge vil der inden for rammerne af en dagskortgaranti på 40 tusind køretøjer blive betalt '35 dollars plus moms '. Yavuz Sultan Selim Bridge er garanteret $ 330 pr. Minut, $ 19 tusind 750 i timen og $ 474 tusind pr. Dag. "Ifølge den nuværende sats 3 millioner 923 tusind lira" sagde han.

1.156 $ pr. Minut

Akin sagde, at 1.666 køretøjer skal passere inden for en time inden for rammerne af garantien til Osmangazi-broen, ”Derfor skal 28 køretøjer passere i minuttet. Med andre ord gives der 1.156 dollars (9 tusind 500 TL) pr. Minut, 69 tusind 384 dollars i timen, 1 million 665 tusind dollars om dagen. 13 millioner 780 tusind lira i henhold til den aktuelle valutakurs ”.

'Ingen garantibetaling for tomme motorveje og broer'

CHP's næstformand Ahmet Akın, der bemærkede, at supporterne får betalt fuld gas for de veje og broer, der ikke er blevet brugt før i dag i perioden med fuldstændig lukning, sagde: "Hvis du lider af mærkelige forbud uden at give nogen støtte til borger, i det mindste, den offentlige garanti betaling for motorveje og broer, der vil forblive tomme i løbet af ferien. gør ikke det. "Du støttede ikke borgeren og brug ikke hans penge på tomme broer og veje."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar