Istanbul Metropolitan Municipality til at rekruttere 278 politibetjente

Istanbul Buyuksehir Kommune modtager en politibetjent
Istanbul Buyuksehir Kommune modtager en politibetjent

For at blive ansat under Istanbul Metropolitan Kommune, underlagt lov om embedsmænd nr. 657; I henhold til bestemmelserne i "Kommunale politiforskrifter" vil 278 ledige politibetjente rekruttere personale til deres personale, forudsat at de har titlen, klassen, karakteren, antallet, kvalifikationerne, KPSS-scoretypen, KPSS-basisscore og andre forhold.

For detaljer om annonce KLIK HER

Istanbul Buyuksehir Kommune vil være politibetjent

GENERELLE OG SÆRLIGE ANVENDELSESBETINGELSER

De generelle og specielle betingelser, der søges i ansøgningerne om de ledige politibetjente-kadre i Istanbul Metropolitan Kommune, er som følger.

 GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE

Kandidater, der vil ansøge om at blive udnævnt til de bebudede politibetjente-kadrer, skal opfylde følgende generelle betingelser specificeret i underafsnit (A) i artikel 657, stk. 48, i tjenestemandslov nr. XNUMX.

1. At være tyrkisk statsborger.

2. Ikke frataget offentlige rettigheder.

3. Selvom de perioder, der er specificeret i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gået; Forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om en fængselsdom eller benådning i et år eller mere for en forbrydelse begået med vilje, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, bedrageri, misbrug af tillid , bedragerisk ikke at blive dømt for konkursforbrydelser, rigging af bud, rigging af handlingens udførelse, hvidvaskning af aktiver, der opstår som følge af forbrydelsen eller smugling

4. For mandlige kandidater med hensyn til militær status; Ikke at have nogen interesse i militærtjeneste eller ikke have nået militærtjenestealderen eller, hvis han / hun har nået militærtjenestealderen, at have afsluttet aktiv eller udsat militærtjeneste eller at blive overført til reserveklassen.

5. Ikke har psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

6. At imødekomme de øvrige ansøgningskrav til de bebudede stillinger

7. Der er ingen skade ved at starte hans pligt som et resultat af arkivforskningen.

ANVENDELSE SÆRLIGE VILKÅR 

1. For den annoncerede polititjenestemands titel, for at opfylde uddannelseskravene fra den sidste kandidatskole og for at have taget 2020 KPSS (B) gruppeeksamen til denne uddannelse og have modtaget den minimumscore, der er angivet i ovenstående tabel i relevant scoretype

2. Vejer og måler på tom mave, nøgne og nøgne fødder, mindst 1.67 meter for hanner, mindst 1.60 meter for kvinder og ingen forskel på mere end 1 kg (+, -) mellem delen med en højde på mere over 10 meter og vægt. (Højde- og vægtbestemmelser foretages af vores institution.)

3. De må ikke være over 30 år på eksamensdatoen (Født den 7 og senere).

4. Ikke udvises fra offentlige institutioner og organisationer, hvor de arbejdede før på grund af disciplin eller moralske grunde.

ANVENDELSESPLAN, DATO, METODE OG VARIGHED

Blandt de kandidater, der opfylder kravene til eksamen, startende fra kandidaten med den højeste score, 5 (fem) gange antallet af ledige stillinger, der skal udnævnes, startende fra kandidaten med den højeste score, vil blive inviteret til eksamen ( 1390 ​​personer i alt), og disse kandidater vil blive inviteret til eksamen, og de vil blive målt under overvågning af lægen, inden de tager praksisprøven. Kandidater, der ikke opfylder de højde- og vægtbetingelser, der er angivet under ansøgningen, fjernes uden at tage ansøgningseksamen. Derudover vil der blive truffet retslige skridt for disse kandidater på grund af deres urigtige fremstilling.

Ansøgninger, der ikke opfylder betingelserne specificeret i meddelelsen, og ansøgninger fra mail og e-mail behandles ikke.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar