Kayseri International Mountain Bicycle Races samler cykel og historie

Kayseri internationale mountainbike løb møder historie med cykling
Kayseri internationale mountainbike løb møder historie med cykling

Med støtte fra Kayseri Metropolitan Municipality blev byen centrum for cykling i Tyrkiet, og spændingen ved internationale mountainbike-løb, der blev deltaget af 11 atleter fra 40 lande, blev oplevet. De unikke billeder af Koramaz Valley og Erciyes Mountain blev reflekteret på linserne i løbet, der var vidne til masterpedalernes kamp.Internationale mountainbike-løb er i Koramaz Valley med støtte fra Kayseri Metropolitan Municipality, Kayseri Governorship, Erciyes A.Ş., Spor A.Ş., ORAN Development Agency, International Bicycle Association UCI (Union Cycliste Internationale), Velo Erciyes og offentlige institutioner og organisationer. fandt sted.

Løbene deltog af 11 atleter fra 40 lande, herunder Tyrkiet, Japan, Slovenien, Tyskland, Frankrig, Rusland, Ukraine og Kasakhstan, MTB Cup i høj højde den 23. april, Velo Erciyes MTB CUP den 27. april, Mount 1 den 2021. maj. Erciyes High Altitude MTB Cup XCO C2 og Erciyes MTB Cup XCO C2 løb fandt sted den 1. maj i Koramaz Valley, som er inkluderet i UNESCOs midlertidige kulturarvsliste med sine historiske skønheder.

Mens konkurrerende pedaler, der konkurrerede i Melikgazi-distriktet, Koramaz Valley, Vekse District, turnerede den 4,6 kilometer lange bane 7 gange og cyklede i alt 30 kilometer, blev de storslåede billeder af Koramaz Valley og Erciyes Mountain reflekteret på linserne. Derudover blev løbene udsendt live på sociale medieplatforme af ORAN Development Agency og nåede ud til hele verden.

LØBENE FORTSÆTTER DEN 25. MAJ

De løb, der er organiseret inden for rammerne af International Cycling Association (UCI) regler, er planlagt til at fortsætte i Koramaz-dalen med Central Anatolia MTB Cup den 25. maj og Kayseri MTB Cup den 26. maj.

LØBENE UDGIVES LIVE

Mens mountainbikeløb har til formål at fremhæve den naturlige og kulturelle forfremmelse af Vekse-distriktet i Koramaz-dalen og den unikke olympiske mountainbikesport med deltagelse af lokale og udenlandske professionelle ryttere, Tyrkiet, Tyskland, Frankrig, Japan, Slovenien, Rusland, Ukraine , Kasakhstan., Belgien, Italien og Rumænien, 11 atleter fra 40 lande i alt pedaler løbene, lever med 4 faste point og drone skud ORAN Development Agency Youtube vil fortsat blive sendt direkte på kanalen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar