Senioropgave til D-Marine Management

Opgave på øverste niveau til d marine management
Opgave på øverste niveau til d marine management

D-Marins bestyrelse meddelte, at Oliver Dörschuck blev udnævnt til administrerende direktør pr. 1. juni 2021.

Vi mener, at Oliver Dörschuck, der har stor erfaring inden for gæstfrihed, ferie og turisme og skiller sig ud med sin overlegne præstation, vil fremskynde vores vækst ved at tilføre værdi til D-Marin, bidrage til at sætte nye standarder inden for marina og lystsejladsaktiviteter og levere privilegerede tjenester til vores kunder.

Inden Oliver Dörschuck kom til D-Marin, var han en del af SSP Group, der udvikler og driver restauranter på rejsesteder som lufthavne, togstationer og servicepunkter på motorvejen. I sin tid som administrerende direktør for det kontinentale Europa opnåede han vækst præstation over markedet ved at udvikle innovative og effektive tjenester og mad- og drikkevarekoncepter samt vinde mange bud, købe og integrere konkurrenter.

Oliver Dörschuck, der arbejdede i TUI-gruppen i 14 år før SSP, havde seniorstillinger. Den længste af disse var Operations Director (COO), der var ansvarlig for Tyskland, Østrig, Schweiz og Polen. Under ledelse af Dörschuck lancerede virksomheden TUI Customer Experience-projektet, som vil tilføje værdi til hvert trin på kunderejsen ved at udnytte digitale værktøjer. Vi forventer, at Oliver Dörschuck også vil fremme sin store erfaring inden for dette område hos D-Marin. Oliver Dörschuck er skabt og lanceret forskellige hotelmærker i Middelhavsområdet, især kendt for sin kompetence inden for returstyring.

Denne aftale afspejler tydeligt og tydeligt D-Marins engagement i sin langsigtede strategi, der sigter mod at differentiere kundeoplevelsen på tværs af vores stadigt voksende marina-netværk.

Steven Rudnitsky, der i øjeblikket er interim-administrerende direktør og bestyrelsesformand for D-Marin, vil fortsat støtte vores forretning som bestyrelsesformand efter at have afleveret sin CEO-stilling til Oliver Dörschuck.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar