Borgmester Soyer fejrede med personale, der arbejder på Narlıdere Metro Line

Præsident Soyer Narlidere festede sig med personalet, der arbejder på metrolinjen
Præsident Soyer Narlidere festede sig med personalet, der arbejder på metrolinjen

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer besøgte Narlıdere Metro Construction Site, hvis konstruktion blev afsluttet med 77 procent, og fejrede Ramadan-festen for det personale, der arbejder i tunnelkonstruktionen. Soyer, der studerede arbejdet i sektionen kaldet sakse skaft, sagde: ”Når dette job er afsluttet, efterlader du en arv, som du vil fortælle dine børn. Vi er alle stolte af dig ”sagde han.

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer fejrede Ramadan-festen for det personale, der arbejder med opførelsen af ​​metrolinjen Fahrettin Altay-Narlıdere. Viceborgmester i Izmir Metropolitan Municipality Mustafa Özuslu, generalsekretær i Izmir Metropolitan Municipality Dr. Buğra Gökçe blev ledsaget af İzmir Metropolitan Municipality vicegeneralsekretær Eser Atak og İzmir Metropolitan Municipality Suburban and Rail System Investments Department Head Mehmet Ergenekon. Fejring med arbejderne sagde Soyer, ”Når dette job er slut, efterlader du en arv, som du kan fortælle dine børn. Vi er alle stolte af dig ”sagde han.

Tunnelen har nået slutpunktet

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, der modtog oplysninger om den seneste situation i værkerne, sagde: ”En af de vigtigste faser i Narlıdere Metro er afsluttet. Punktet kaldes sakse aksel ... Det var et af de mest udfordrende områder, og det var forbi. Jeg sagde i sidste måned, at der var lys ved enden af ​​tunnelen, nu er tunnelen færdig. Derefter udføres små detaljerede arbejder. De to punkter blev sammenføjet ved hjælp af en underjordisk tunnel. Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for alle mine brødre og kolleger, der har arbejdet hårdt. De arbejdede med hjerte og sjæl. Vores kalender fortsætter uformindsket. Vi planlægger at stille det til tjeneste for Izmir-beboerne næste år ”.

Uafbrudt transport fra Bornova til Narlıdere

Fahrettin Altay-Narlıdere metrolinje, der bygges af Izmir Metropolitan Municipality, består af 7 stationer: Balçova, Çağdaş, Dokuz Eylül Universitetshospital, Fakultet for Billedkunst, Narlıdere, Martyrdom og District Governorship. Med denne linje vil Metropolitan Kommune øge antallet af stationer i letbanenettet til 24 og jernbanesystemets længde til 186,5 kilometer. Efter afslutningen af ​​værkerne vil de, der tager metroen fra Bornova EVKA-3, være i stand til at gå direkte til Narlıdere District Governorship. Metrolinjen afsluttes i 2022

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar