Sakarya New Hospital Line startede service

Sakarya nye hospital linje begyndte at tjene
Sakarya nye hospital linje begyndte at tjene

Metropolitan Municipality Department of Transportation har etableret en ny hospitalslinje for borgere og sundhedspersonale, der er undtaget fra begrænsningen efter 29-dages fuld lukningsbeslutning, der skal gennemføres mellem 17. april og 17. maj. Linje (H3), der begyndte at tjene mandag den 9. maj, pendler mellem Merkez SEAH og Korucuk SEAH.Sakarya Metropolitan Kommunes transportafdeling oprettede en ny hospitalslinje for borgere og sundhedspersonale, der er fritaget for begrænsningen efter 29-dages fuld lukningsbeslutning, der startede fredag ​​den 17. april og fortsætter indtil mandag den 17. maj inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger. Den nye hospitalslinje (H9) åbnet mellem Merkez SEAH og Korucuk SEAH begyndte at tjene mandag den 3. maj.

Offentlig transport giver uafbrudt service

I erklæringen fra transportministeriet “Vi fortsætter med at levere uafbrudt service til vores borgere under begrænsningerne. Den nye hospitalslinje (H3), der begyndte at fungere fra mandag den 9. maj, starter fra henholdsvis Central SEAH, Tunatan Junction, Toyotasa Hospital, Serdivan Shopping Mall, Summer Crossroad, Sebahattin Zaim Boulevard, Yenikent State Hospital, Karaman, Sakarya Governorship og Korucuk SEAH.Det tilbyder service gennem point. Vores borgere kan få adgang til og følge de øjeblikkelige placeringsoplysninger og afgangstider for 9H-linjen via sakarya.bel.tr og SAKUS Mobile. I løbet af den 17-dages lukning fortsætter den offentlige transport fra kl. 7.00:153. Vores borgere kan formidle deres spørgsmål, anmodninger og anmodninger om transport til os gennem vores 1-XNUMX Call Center ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar