Dieselbilsalget faldt, el- og hybridsalget steget

Salget af dieselbiler faldt, salget af el og hybrid steg
Salget af dieselbiler faldt, salget af el og hybrid steg

I de første fire måneder af dette år i Tyrkiet, sammenlignet med samme periode i 4, faldt dieseldrevet bilsalg, hvis produktion gradvist er reduceret, og hvis produktion planlægges stoppet helt i fremtiden med 2020 procent, mens el- og hybridbilsalget steg med mere end 10,3 procent.

Ifølge data fra Automotive Distributors Association (ODD) voksede det samlede marked for biler og lette erhvervskøretøjer i Tyrkiet med 2021 procent i januar-april 72,4 sammenlignet med samme periode året før og nåede op på 260.

I den nævnte periode steg bilsalget med 68,7 procent, og salget af lette erhvervskøretøjer steg med 204 procent til 839.

Da bilmarkedet blev vurderet efter motortype i slutningen af ​​april, var det bemærkelsesværdigt, at salg af dieselmotorer, hvis produktion gradvist blev reduceret, og hvis produktion planlægges stoppet fuldstændigt, henledte opmærksomheden. Det faktum, at producenterne tilbyder færre dieseldrevne køretøjer på markedet sammenlignet med tidligere år, betragtes også som en af ​​de vigtige faktorer i faldet i dieselsalget.

Salget af hybrid- og elbiler, som forventes at erstatte forbrændingsmotorbiler i fremtiden, fortsatte med at stige, som det har været tilfældet i de senere år.

ALT FÅR DIESELSALG FRA I ANDET STED

I perioden januar-april rangerede benzindrevne biler først med et salg på 131 enheder. Salget af dieselbiler var 463 tusind 48.

Mens hybridbilsalget nåede 15, blev bilgasbilsalget registreret som 101 og elbilsalget blev registreret som 9. Ved udgangen af ​​april sidste år blev der solgt 414 tusind 444 benzin, 58 tusind 142 diesel, 54 tusind 3 bilgas, 5 tusind 361 hybrid- og 3 elbiler.

Fra slutningen af ​​april steg benzindrevet bilsalg således 126,1 procent, og bilgasdrevet salg steg med 75,6 procent sammenlignet med samme periode året før, mens dieselbilsalget faldt med 10,3 procent.

Hybridbilsalget steg 293,9 procent, og salget af elbiler steg med 286,1 procent. Denne høje stigningstakt skyldtes det relativt lave salg af hybrid- og elbiler i perioden januar-april 2020.

ANDEL AF HYBRID OG ELEKTRISK BIL FORØGET

Andelen af ​​dieselbiler i salget, som var 4 procent i de første 44,5 måneder sidste år, faldt til 2021 procent i samme periode 23,6.

Andelen af ​​benzindrevne biler steg fra 47,9 procent til 64,2 procent i denne periode, og andelen af ​​bilbiler steg fra 4,4 procent til 4,6 procent. Andelen af ​​elbiler i det samlede salg steg fra 0,1 procent til 0,2 procent, og andelen af ​​hybridbiler fra 3,2 procent til 7,4 procent.

Data fra perioden januar-april viste, at selv om stigningen i salget af el- og hybridbiler fortsætter, er andelen af ​​elektriske og hybridbiler, som netop er blevet udbredt i verden, stadig lav, og at stigningen i punktafgiften på elbiler har ikke haft en nedadgående effekt på salget.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar