Statlige enheder indsamlet til havspyt fortsætter med at sprede sig i Marmara

Statlige enheder kom sammen om havspyt, der fortsætter med at sprede sig i Marmara
Statlige enheder kom sammen om havspyt, der fortsætter med at sprede sig i Marmara

Statlige enheder kom sammen mod havspyt (mucilage), som fortsætter med at sprede sig i Marmara. IMM og Bandırma På Yedi Eylül-universitetet, under koordinering af Istanbuls provinsielle landbrugsdirektorat, undersøger man løsningen i marken mod havspyt, som ikke kan elimineres af havoverfladerensbåde på grund af dets struktur.Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) deltog i det fælles arbejde, der involverede ministeriet for landbrug og skovbrug og Bandırma On Yedi Eylül University mod havspyt (mucilage), der spredte sig i Marmarahavet siden marts. For at finde en løsning på havspyt, der påvirker alle Marmarahavets kyster, udfører fakultetsmedlemmer fra Bandırma Maritime Fakultet feltundersøgelser under koordinering af Istanbuls provinsdirektorat for landbrug. IMM overvåger også processen i konstant kontakt med andre institutioner. Han giver al den nødvendige hjælp.

FØRSTE I MARMARA

Havspyt ses for første gang i Marmarahavet. Rengøringsbåde til havoverflade (DYTT) kæmpes mod havspyt, der ligner hvid, lysebrun og skum. Undersøgelser udføres på dybe og brede områder. Med propellerne af DYTT'er er det rettet mod at nedbryde spytklumperne og samle dem. På grund af den flydende, klæbrige og væskelignende natur kan DYTT'er imidlertid ikke have tilstrækkelig effekt mod havspyt.

GÅR NÅR HAVVANDET ER VARMT

Eksperter siger, at havets spyt forsvinder, når den sæsonbestemte overgang er afsluttet, og havvandet når en tilstrækkelig temperatur. Grundlaget for dette er observationer foretaget under forsvinden af ​​tidligere algeeksplosioner og ned til havbunden.

HVAD ER SEASTOL (MÜSİLAJ)?

Havspyt er et tykt, klæbrigt stof produceret af næsten alle planter og nogle mikroorganismer. Især havspyt er et mareridt for fiskere. Havspyt, der klæber sig til fiskenet, gør jagt vanskelig. Kaktus, andre sukkulenter og hørfrø er rige kilder til havspyt.

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar