Temsa leverer 22 busser til Belgien

Stor buslevering fra Temsa til centrum af Europa
Stor buslevering fra Temsa til centrum af Europa

TEMSA har afsluttet den anden batch på 4 enheder efter den første batch på 22 enheder leveret til det belgiske offentlige transportselskab OTW i december sidste år. Inkluderet i alt 26 LD SB PLUS modelbiler i virksomhedens flåde vil TEMSA øge antallet af køretøjer i OTW til 40 med ordrer om fortsættelse.TEMSA, der startede et eksportangreb på det europæiske marked, fremskyndede sine leverancer. Virksomheden, der leverede den første batch på 4 enheder til Opérateur de transport de Wallonie (OTW), det offentlige transportselskab i Wallonie-regionen i det sydlige Belgien i de sidste måneder, leverede også den anden batch med 22 LD SB PLUS-modeller til regionen.

SAMLET ANTAL KØRETØJER FINDER 40

Inden for rammerne af rammekontrakten underskrevet mellem TEMSA og OTW, som har været den største busordre i Benelux-regionen i de senere år, vil antallet af TEMSA-mærkebiler, der vil være på vejene i Wallonie, nå op på 14 med ordren 40 fortsættelseskøretøjer i de næste par år.

Wallonie skiller sig ud som en region med en samlet befolkning på 3,7 millioner og er også kendt som Europas kommercielle korsvej. Solgt til OTW, den officielle transportoperatør i Wallonie-regionen, vil disse køretøjer blive brugt i den offentlige transportaktivitet i det sydlige Belgien.

MED DEN SENESTE TEKNOLOGI-HARDWARE

TEMSAs rigt udstyrede LDSB PLUS-køretøjer tiltrækker opmærksomhed med deres modulære interiørdesign, avancerede sikkerhedssystemer, økonomiske og brugervenlige struktur. Med høj ydeevne, lavt brændstofforbrug og et komfortorienteret designkoncept lover køretøjerne en behagelig rejse til passagererne med karosserifunktion, der gør det let at komme af og på og mulighed for elektrisk drevet handicappet elevator. Ud over alkoholmålerfunktionen i LD SB-modellen, som garanterer sikker kørsel, giver udstyret, såsom automatisk bremsesystem, opvarmet forrude, reverseringssensor let brug for chaufførerne, samtidig med at det giver passagererne en sikker og behagelig rejsemulighed.

Passagerer, der kan drage fordel af det rummelige interiørdesign og det kraftfulde klimaanlæg, har også mulighed for at oplade deres personlige elektroniske enheder takket være USB-porte, der er inkluderet i udstyret.

TEMSA STØRSTE BUSLEVERING I BENELUX

Med en erklæring om emnet sagde TEMSA-vicegeneraldirektør for salg Hakan Koralp: ”Denne eksport til Belgien er en stor stolthed for os i denne periode, hvor TEMSA er begyndt at have mere indflydelse på det globale marked. Det er også en vigtig mulighed for Benelux-markedet inden for rammerne af TEMSAs image. TEC Group, driftsselskabet for OTW, som er ansvarlig for lokal offentlig transport i Wallonie District, transporterer hvert år 2 millioner passagerer med en flåde på 400 busser. Derudover udfører de også transport med sporvogn og metro. Vi er glade for at realisere den største buslevering i Benelux-regionen i de senere år, ”sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar