Tyrkiets første fjerde generation universitet Aselsan Academy

Tyrkiets første fjerde generation universitet aselsan akademi
Tyrkiets første fjerde generation universitet aselsan akademi

Ændringen af ​​universiteter, der har gennemgået to separate transformationer i det sidste århundrede, fortsætter, nye applikationer implementeres for at følge med den stigende hastighed af teknologi. Første generations universiteter, der var rent uddannelsesinstitutioner, blev først erstattet af anden generation, som påtog sig den videnskabelige forskningsmission og derefter af tredje generations universiteter, der havde til formål at overføre videnskabens output til industrien.Som førende inden for vores lands teknologi og uddannede menneskelige ressourcer har ASELSAN taget lederrollen i denne transformation og fortsætter med succes den fjerde generation universitetsmodel ASELSAN Academy, der tager samarbejdet mellem industri og akademi et skridt videre i regi af YÖK. I denne model, der sikrer uafbrudt kontinuitet i samarbejde mellem industri og universitet:

  • Industri; definerer behovet, stiller forskere til rådighed, stiller laboratoriefaciliteter til rådighed;
  • Universiteter; forelæsninger med erfarne forskere og leder specialestudier;
  • Produktion; Det overføres til branchen ikke kun som information og teknologi, men også som merværdi for medarbejderen.

Vores elektronik-, elektro-, computer-, maskin- og materialteknikere, der designer og implementerer ASELSAN-produkter, bringer videnskabelige innovationer og avancerede teknologiapplikationer til deres projekter under deres kandidatuddannelse; Det giver dem mulighed for at udføre specialeundersøgelser, der direkte bidrager til nationaliseringsmålet i vores land, øger deres konkurrencemæssige fordel og hjælper med at eliminere eksportrestriktionen.

ÅBENT INNOVATIONSMILJØ

Tak til den etablerede samarbejdsmodel; Laboratoriet, forskningen, integrationen og testinfrastrukturen, der ejes af ASELSAN, med en samlet værdi på mere end 1.5 milliarder TL tilbydes til brug af universiteter. Erfarne ASELSAN-medarbejdere støtter også akademiprogrammet ved at påtage sig en teknologmentor eller en anden konsulentrolle.

ASELSAN Academy SEED Support Program, der vil blive lanceret i den nærmeste fremtid, baner vejen for håndtering af speciale-studier som et ASELSAN-University samarbejdsprojekt, bestemmelse af yderligere materiale / infrastrukturbehov og hurtig erhvervelse af videnskabelige studier.

2020 STUDENTER, 21 LEKTIONER I FORÅRSEMESTER 710-90

Voksende og fornyende med tilgangen til bæredygtig udvikling og bæredygtig fordel startede ASELSAN Academy det nye semester med 90 kurser og 710 studerende i alt. Mens effektiviteten af ​​alle studerendes kursus- og afhandlingsprocesser holdes høj ved hjælp af mentorordningsmekanismer, skabes kursuspuljen ved at overveje ASELSANs teknologiske interesser.

Postgraduate kurser i ASELSAN Academy-programmet afholdes på ASELSAN-campusser. På denne måde er en industriel virksomhed for første gang i positionen som den ydre campus på mere end et universitet (Gazi University, Gebze Technical University, Istanbul Technical University og Middle East Technical University).

Inden for rammerne af det effektive partnerskab, der leveres af ASELSAN Academy, får flere medarbejdere en postgraduate uddannelse og får et forskningsperspektiv. Denne investering i mennesker styrker også den kvalificerede personaleinfrastruktur, der kræves til avanceret teknologiflytning.

Aselsan Academy-programmet gennemføres i overensstemmelse med forskrifterne for forskeruddannelse og regler, der er bestemt af universiteternes Graduate School of Science, og de studerende opnår kandidat- eller doktorgradsbeviser fra de universiteter, de fuldfører deres forpligtelser ved programmets afslutning.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar