Tyrkisk stempel på sydkoreanske helikoptere

Tyrkisk stempel på sydkoreanske helikoptere
Tyrkisk stempel på sydkoreanske helikoptere

Sydkorea køber den midterste skrog af sine helikoptere fra Tyrkiet Coşkunöz Defense and Aviation afsluttede med succes leveringen af ​​det 26. mellemstore skrog af den koreanske nyttehelikopter.Central skrogforsamling, en af ​​de vigtigste dele af den sydkoreanske helikopter til almindeligt brug, udføres i Tyrkiet. I denne sammenhæng satte den 26. helikopter-midterramme produceret af Coşkunöz Defense and Aviation (CSH) sigte på at blive leveret til Sydkorea. Coşkunöz Holding CEO Erdem Acay, der erklærede, at de underskrev en aftale med den sydkoreanske koreanske luftfartsindustri (KAI) om midtkropssamling af 60 koreanske nyttehelikoptere (KUH Surion) i 2015, sagde eller indtil de meddelte, at leverancerne fortsætter.

Høj merværdi for Tyrkiet

Understreger, at kropssamling, som kræver høj præcision og høj teknologi, bringer stor kapacitet og merværdi til Tyrkiet, sagde Erdem Acay, ”Vi oplever lykken ved at tilføre værdi til vores forsvarssektor med vores tjenester såsom præcisionsdelproduktion, montering, integration, design og teknik med bevidstheden om, at vi gavner vores land med vores eksport. "Vi fremmer vores succes inden for strategiske løsninger ved at hæve vores produktsortiment, der startede med præcisionsbearbejdningsmetoden inden for luftfart, til niveauet for produktion af fly og helikopterkropp."

Luftfartens højeste kompetence

At de er et af de to virksomheder, der kan udføre 'Body Assembly' i Tyrkiet med det talent, der er opnået inden for rammerne af projektet, der vil fortsætte indtil 2026, sagde Acay: "Vores forhandlinger fortsætter med at bruge Fuselage-produktionskompetence, som er en af ​​de største kompetencer inden for luftfart inden for nationale luftplatforme og produkter fra globale flyproducenter. CSH, der i øjeblikket betjener indenlandske og internationale virksomheder med sin kompetence inden for fremstilling og montering af flykroppe, skrider frem hurtigt for at videreudvikle sin kompetence inden for dette område, ”sagde han.

Et af Koreas mest kritiske projekter

Sydkorea planlægger at udskifte nogle af sine helikoptere i sin beholdning med KUH-1 Surion-helikoptere. CSH spiller også en vigtig rolle i projekter, hvor den tyrkiske forsvarsindustri har leveret vigtige input.

Helikopteren til almindeligt formål, som er blandt de kritiske projekter i Sydkorea, forventes at spille en vigtig rolle i forskellige områder fra forsvar til civil luftfart.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar