Arbejdstilladelsesafgiftscertifikat modtaget fra arbejdspladsen er blevet udvidet

Varigheden af ​​arbejdstilladelsens pligtdokument er blevet forlænget
Varigheden af ​​arbejdstilladelsens pligtdokument er blevet forlænget

Gyldighedsperioden for formularen til tildeling af arbejdstilladelse, der udfyldes manuelt af arbejdsgivere og ansatte inden for indenrigsministeriets anvendelsesområde, er blevet forlænget indtil kl. 12 onsdag den 2021. maj 24.00.

I cirkulæret blev det rapporteret, at forretningsområderne og deres officerer, der var undtaget fra udgangsforbudet for at undgå forstyrrelser i produktions-, produktions-, forsynings- og logistikkæder i perioden med fuldstændig lukning, blev bestemt og annonceret.

I cirkulæret for at sikre kontinuitet i produktionsaktiviteter i de forretningsområder, der er inden for rammerne for fritagelse under den fulde lukningsproces, og for at forhindre misbrug af undtagelser, er de ansatte, der arbejder på arbejdspladser undtaget fra udgangsforbudsbegrænsningerne, "arbejdstilladelse "via e-ansøgningssystemet eller manuelt udfyldt og underskrevet og godkendt af medarbejderen og arbejdspladsmyndigheden. Det blev mindet om, at forpligtelsen til at indhente formularen til arbejdstilladelsens pligt" og at præsentere den under inspektioner blev pålagt.

I cirkulæret blev det anført, at der i dag er afsluttet næsten 9.5 millioner ansøgninger gennem e-ansøgningssystemet for sektoransatte, der er fritaget under hele lukningsprocessen, og et arbejdstilladelsesafgiftsdokument er udstedt på en måde, der er begrænset af grunden, ruten og tidspunktet for undtagelsen.

I cirkulæret, der overvejer midlertidige situationer som fejl i Nace-kodetilpasning, kan de, der ikke kan få et arbejdstilladelsesafgiftscertifikat på grund af deres underleverandør, ikke være omfattet af undtagelsen, selvom de arbejder på en arbejdsplads inden for undtagelsesområdet, og midlertidige situationer såsom adgang fejl; manglende opnåelse af et tjenestecertifikat gennem systemet For ikke at forårsage forstyrrelse blev det anført, at gyldighedsperioden for "formularen til tildeling af arbejdstilladelse", som underskrives manuelt med arbejdsgiverens og medarbejderens erklæring / forpligtelse , er blevet forlænget indtil kl. 12 onsdag den 2021. maj 24.00.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar