Akkuyu NGS-byggearbejde fortsætter i fuld afslutning

Akkuyu NGS-byggearbejde fortsætter i fuld afslutning
Akkuyu NGS-byggearbejde fortsætter i fuld afslutning

I den nuværende "lukningsperiode" i Tyrkiet fortsætter arbejderne på byggepladsen til Akkuyu Atomkraftværk (NGS), som er landets første atomkraftværk, regelmæssigt.I henhold til artikel 29 i "Liste over steder og personer, der er fritaget for udgangsforbud" i "Indenrigsministeriets" cirkulære om samlede lukningsforanstaltninger, der varer fra 2021. april 17 til 2021. maj 7 og dækker landet "produktions- og produktionsfaciliteter og byggeaktiviteter og dem, der arbejder på disse steder" er undtagelser.

Akkuyu NGS er et strategisk vigtigt internationalt projekt og beskæftiger i dag ca. 11 tusind mennesker. Akkuyu NPP vil sikre energistabilitet og velstand i både regionen og landet ved at generere op til 35 milliarder kilowatt timer el årligt med idriftsættelse af alle fire kraftenheder.

Undersøgelser ved Akkuyu NGS har fortsat non-stop siden begyndelsen af ​​coronavirusepidemien. Der blev oprettet et driftscenter på byggepladsen, der træffede rettidige foranstaltninger mod epidemien og sikrede en vellykket gennemførelse af projektet i overensstemmelse med anlægsplanen for kernekraftværker. Projektdeltagere bestræber sig på at færdiggøre opførelsen af ​​den første enhed af Akkuyu NPP inden 100, 2023-året for grundlæggelsen af ​​Republikken Tyrkiet. Samtidig er det fortsat projektets højeste prioritet at sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder.

Siden pandemiens begyndelse er der taget alle nødvendige forholdsregler mod epidemien på Akkuyu NGS-byggepladsen, og en intensiveret medicinsk overvågningsordning er blevet implementeret. Alle medarbejdere testes regelmæssigt for Covid-19, og der leveres personligt beskyttelsesudstyr. Der foretages daglige temperaturmålinger, fællesarealer og arbejdsfaciliteter er udstyret med antiseptiske dispensere. Indkvartering og kontorbygninger desinficeres også regelmæssigt, og der pålægges begrænsninger i tilrettelæggelsen af ​​møder og offentlige arrangementer.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar