Ankutsan Rally Team Start hurtigt 2021 European Rally Championship

ankutsan rally hold startede hurtigt det europæiske rally mesterskab
ankutsan rally hold startede hurtigt det europæiske rally mesterskab

Ankutsan Rally Team, der har opnået adskillige succeser i de Rally-mesterskaber, det hidtil har deltaget i, startede hurtigt det europæiske rallymesterskab i 2021.Ankutsan Rally Team, piloteret af industriel og forretningsperson Ankutsan-stiftende partner Mustafa Çakal, sluttede sig til GP Garage-holdet i det europæiske Rally Trophy Esok Rally Eskişehir-løb med sit nye køretøj. Çakal, der kom hurtigt ind i løbet og næsten tilføjede en visuel fest, scorede den bedste tid i de første to etaper med Hyundai i20 R5-bilen, der blev bragt til Tyrkiet for første gang. Mens holdet, der punkterede dæk i 5. etape, lykkedes at være 3. på trods af at de bestod etappen med et fladt dæk, foretrak de i 11. etape kontrolleret kørsel; Han sluttede dagen som 4. i generel klassifikation og 8. i klasse 1.

På den anden dag af rallyet sluttede Mustafa Çakal - Özgür Akdağ-duoen 8. etape på tredjepladsen og henledte opmærksomheden på dem. Kommer til slutningen af ​​Rally som 8. i generalklassificering og 1. i klasse 5, fik Mustafa Çakal gode point til ERT-mesterskabet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar