'Ja til strejke' -afgørelse udstedt under afstemning under AntRay-strejkeproces

ja det var i strejke ved afstemning, et bakke går i strejke
ja det var i strejke ved afstemning, et bakke går i strejke

De igangværende kollektive forhandlingsforhandlinger mellem Demiryol İş og Transportation Inc. blev blokeret som følge af parternes uenighed, og Demiryol İş Union besluttede at strejke. Som svar på denne beslutning truffet af fagforeningen ansøgte Transportation Inc. på İŞ-KUR og krævede en 'strejkeafstemning'. Afstemning blev afholdt den 17. maj 18, dagen efter den 2021. maj, hvilket er slutdatoen for udgangsforbudsbegrænsningen, der er pålagt årsagen til pandemien. Under strejkeprocessen i AntRay var afstemningen 'Ja til strejke'.

Adem Gül, Konya Branch President for Demiryol-İş Union, der er organiseret i AntRay, også ansvarlig for Antalya, erklærede, at de ikke kunne blive enige om 21 artikler under den kollektive overenskomstproces med Antalya Transportation Inc., og at der blev anvendt pres på deres medlemmer og meddelte, at de startede strejkeprocessen i AntRay, som i alt omfattede 247 arbejdere. Gul delte resultatet af strejkeafstemningen med offentligheden. Adem Gül mindede om, at kollektive forhandlingsprocesser startede i 2020, ”Vi afholdt de nødvendige sessioner i denne proces. Under sessionerne blev 21 punkter bestridt. Den officielle mægler blev identificeret, vi kunne ikke få nogen resultater. Vi havde 5 møder, og som resultat fik vi ingen resultater, og vi stoppede. Vi nærmede os slutningen i processen. I afstemningen den 18. 05 2021 efter anmodning fra arbejdsgiveren hos Antalya Transportation Inc. med deltagelse af 240 ud af 211 ansatte, 129 'ja', 80 'nej' og 2 ugyldige stemmer 'ja til strejke'. Dette var arbejdstagerens valg. Strejkeprocessen begynder ved udgangen af ​​den periode, hvor den juridiske indsigelse er afsluttet. Vi beklager de ulemper, som befolkningen i Antalya oplever ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar