Arbejdet startet på Ordu Caravan Park Project

arbejdet startede med hærens parkeringspladsprojekt
arbejdet startede med hærens parkeringspladsprojekt

Ordu Metropolitan Municipality har startet projektarbejdet for Karavan Park, hvilket vil gøre Ordu til mødestedet for campingvogne.Med unikke skønheder i Sortehavsregionen med sine store skove, iltrige plateauer, kløfter, søer og vandfald fortsætter Ordu sine turistorienterede aktiviteter uafbrudt.

Ordu, som er blevet et af de foretrukne centre for turisme, Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi er ofte nævnt med de nye turismetræk fra Güler. I denne sammenhæng har Ordu Metropolitan Municipality, der har underskrevet et nyt værk, startet Karavan Park-projektarbejdet for at popularisere caravan-turismen, som for nylig er blevet en populær destination, og for at gøre Ordu til en hyppig destination for campingvogne.

CARAVANER MØDES, HVOR GRØNNE OG BLÅ MØDER

Karavan Park er designet af Ordu Metropolitan Municipality Department of Survey and Projects og planlagt til at blive bygget på et område på ca. 10 tusind 500 kvadratmeter i Efirli-lokaliteten på torsdagens kystvej. Formålet er at bidrage til Ordu-turismen.

ALLE MULIGHEDER TILBUDES TIL BESØGENDE

Inden for Caravan Park-projektet, hvor alle mulige muligheder vil blive tilbudt de besøgende, vil der være 24 campingpladser, grønne områder for hver campingvogn, rent vand, elektricitet, sociale faciliteter, sikkerhed og parkeringspladser.

Med projektet planlagt til at blive gennemført på kort tid, vil Ordu være et af de foretrukne steder for campingvognelskere.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar