Bayraktar TB2 SİHAs vil flyve i Den Europæiske Unions himmel!

Bayraktar TB Sihas vil flyve i Den Europæiske Unions himmel
Bayraktar TB Sihas vil flyve i Den Europæiske Unions himmel

Tyrkiets første nationale og originale bevæbning, Bayraktar TB2, eksporteres til Polen. Aftalen om eksport blev underskrevet på præsidentkomplekset i nærværelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan og den polske præsident Andrzej Sebastian Duda af Baykar's generaldirektør Haluk Bayraktar og den polske forsvarsminister Mariusz Blaszczak.

Bayraktar TB Sihas vil flyve i Den Europæiske Unions himmel

Første UAV-eksport til et NATO- og EU-land

Bayraktar TB2 SİHA'er, der har brudt grund i tyrkisk luftfartshistorie, vil flyve i Polens himmel efter Ukraine, Qatar og Aserbajdsjan. Således vil Tyrkiet for første gang have eksporteret en bevæbnet UAV (væbnet ubemandet luftfartøj) indeholdende højteknologi til et medlemsland i NATO og Den Europæiske Union (EU).

24 Bayraktar TB2 SİHA'er eksporteres

Inden for rammerne af aftalen med Polen vil de 4 systemer, der skal eksporteres fra Tyrkiet, omfatte 24 Bayraktar TB2 SİHA'er, jordkontrolstationer (YKI) og jorddataterminaler (YVT). Derudover eksporteres MAM-C og MAM-L mini-ammunition, der anvendes i nationale våben og udviklet nationalt af Roketsan, til Polen.

I 320 tusind timer i luften

Bayraktar TB2, som blev designet og udviklet nationalt og entydigt af Baykar, og som er den bedste i sin klasse i verden med hensyn til dens tekniske egenskaber og de operationer, den deltager i, overgik også 320 tusind timers vellykket flyvning. Nationale SİHA'er bærer fortsat titlen på nationale fly, der har tjent længst på himlen.

180 SİHA på vagt

Bayraktar TB2 SİHAs indtastede først opgørelsen over de tyrkiske væbnede styrker (TSK) i 2014. Det ubemandede luftfartøj, der var bevæbnet i 2015, bruges operationelt af de tyrkiske væbnede styrker, Gendarmerie-generalkommandoen, det tyrkiske nationale politi og MIT. Bayraktar TB2 SİHA har siden 2014 arbejdet aktivt af sikkerhedsstyrker i kampen mod terrorisme hjemme og i udlandet. 180 Bayraktar TB2 SİHA'er, der i øjeblikket er på lager i Tyrkiet, Ukraine, Qatar og Aserbajdsjan, fortsætter med at operere.

Den indenlandske sats er på et rekordniveau

Siden begyndelsen af ​​2000'erne har Baykar udviklet software- og hardwaresystemerne, som er den største merværdi inden for ubemandede luftfartøjer, nationalt og oprindeligt med sit team af tyrkiske ingeniører, og vises som en af ​​verdens førende teknologivirksomheder i sit felt med sin tekniske styrke i 13 forskellige discipliner. Baykars alle kritiske komponenter, såsom design og software, til Bayraktar TB93 SİHA'er, der er produceret med et rekordniveau på 2% indenlandsk erhvervsdeltagelse i verden, er udviklet nationalt og oprindeligt.

Første SİHA udstedes

Bayraktar TB2s, det første rustningssystem, som Tyrkiet eksporterede til verden, følges med interesse af verdens luftfarts- og forsvarsindustri. Den operationelle succes i de lande, hvor de nationale våben anvendes, gjorde det muligt for et avanceret fly at blive eksporteret til et NATO- og EU-medlemsland for første gang i republikkens historie. Inden for rammerne af de indgåede aftaler blev Bayraktar TB2 SİHA'er eksporteret til Ukraine, som har en lang historie på 100 år inden for luftfart og producerer verdens største fly, Antonov-fragtfly og derefter til Qatar og Aserbajdsjan. Nu vil han fortsætte med at tjene i Polen, som har en af ​​de største økonomier i Den Europæiske Union.

2020 millioner dollars eksport i 360

Sidste år stammede det meste af Baykars indtægter fra eksport til udlandet. Baykar, der foretog sin første nationale UAV-eksport i 2012, opnåede en stor succes inden for et strategisk felt som forsvarsindustrien med S / UAV-systemeksporten på 2020 millioner dollars i 360. Forhandlingerne fortsætter med mange lande, der er interesseret i nationale SİHA'er.

Ejeren af ​​posterne

Bayraktar TB2 SİHA har udviklet sin egen rekord ved at flyve uafbrudt i 16 timer og 2019 minutter under vanskelige geografiske og klimatiske forhold såsom høj temperatur og sandstorm under den demo-flyvning, den deltog i Kuwait den 27. juli 3. Nationale SİHA'er fungerer under alle ugunstige vejrforhold som ørkenvarme, isende kulde, sne og storm, de møder i Qatar, Syrien, Ukraine og Karabakh. National SİHA brød også den tyrkiske højderekord med en højde på 27 fod i sin klasse i tyrkisk luftfartshistorie.

Satte sit præg på Operation Olive Branch

Milli SİHA Bayraktar TB2 fungerede som en playmaker i driften af ​​Hendek, Euphrates Shield og Olive Branch, udført af TAF inden for og uden for grænsen. Forsvarseksperter oplyste, at operationerne sluttede på meget kortere tid end forventet, og at de vigtigste faktorer i forekomsten af ​​mindre tab er de nationale kanoner. Bayraktar TB2 SİHA-systemer udgjorde mere end 90 procent af alle flyvninger, især i Operation Olive Branch i Afrin, og markerede operationen med 5 flyvetimer.

Ser det blå hjemland

Bayraktar TB2 SİHA'er, der tjente i mange operationer mod terrororganisationen som Claw og Kıran, spillede også en vigtig rolle i de operationer, der blev udført mod de såkaldte ledere af terrororganisationen, der blev ønsket på den røde liste. Nationale SİHA'er deltager også i beskyttelsen af ​​det blå hjemland. I denne sammenhæng fulgte Fatih og Yavuz, der arbejder i det østlige Middelhav, vores boreskibe i luften for sikkerhed. Bayraktar TB16 SİHA, der afgik fra Dalaman Naval Air Base Command og landede i Geçitkale lufthavn den 2019. december 2 for at blive indsat i TRNC til de samme opgaver, underskrev en historisk flyvning.

Serveres i jordskælvet

Efter jordskælvet 2 af Elazığ Sivrice, der fandt sted den 24. januar 2020, ankom Bayraktar TB6,8 SİHAs i regionen på meget kort tid som 25 minutter og overførte visuel information til Ankara og kommandocentre for provinser med jordskælv. Ud over at støtte søge- og redningsoperationer fra himlen tjente Bayraktar TB2 SİHAs til at kontrollere den intense køretøjstrafik efter jordskælvet og til at fortsætte de fremtidige hjælpemidler uden afbrydelse.

Skovbrande og redning af migranter

Bayraktar TB2s deltog i bekæmpelsen af ​​skovbrande samt sikkerheds- og humanitærhjælpsopgaver. Arbejdet inden for Ministeriet for Landbrug og Skovbrug spillede den nationale UAV også en vigtig rolle i beskyttelsen af ​​vores skove ved at flyve 7/24 og overvåge 3,5 millioner hektar skovareal mod brandfare. Bayraktar TB2'er vil også fortsætte med at arbejde mod skovbrande i år. Efter de igangværende uregelmæssige migrationsbevægelser i Det Ægæiske Hav og Middelhavet fra himlen bidrager nationale SİHA'er også til at redde livet for mange irregulære migranter og dokumentere krænkelser af menneskerettighederne.

Det vækkede beundring i verden

Bayraktar TB2 SİHA'er, som bidrog til succesen for de tyrkiske væbnede styrker ved at øge deres rekognoscerings- og overvågningsfunktioner i Operation Peace Spring, ødelagde også med succes mange mål under operationen. Endelig fløj han for første gang i Operation Spring Shield som en flok og ødelagde mange pansrede køretøjer, haubitser, multi-tønder raketkastere (MBRL) og luftforsvarssystemer. Bayraktar TB2 SİHA udførte for første gang i verden 80 procent af alle slagterier foretaget af fly, der deltog i Operation Spring Shield, hvor SİHA'er blev brugt som det primære element på slagmarken. Bayraktar TB2 SİHAs, der med succes tjente på trods af alle former for elektronisk krigsførelse inden for rammerne af operationen organiseret i Idlib-regionen i Syrien, fløj over 2 timer. Det faktum, at Bayraktar TB2 SİHA flyver i flåder for første gang i verdenskrigens historie, og at de fungerer effektivt i operationen, forårsagede store reaktioner i verdenspressen.

Karabakh; Den første krig vandt med SİHA'er ...

Bayraktar TB2 SİHAs spillede også en vigtig rolle i afslutningen af ​​Karabakh-besættelsen af ​​broderlandet Aserbajdsjan, som har foregået i næsten 30 år. Aserbajdsjan iværksatte en militær operation mod Nagorno-Karabakh, der er under armensk besættelse, den 27. september 2020. Den 44. november 10, 2020 dage efter operationens start, overtog den aserbajdsjanske hær kontrol over Nagorno-Karabakh ved at afslutte besættelsen af ​​Armenien. Under operationen mod Armenien brugte den aserbajdsjanske hær Bayraktar TB2 SİHA'er, som blev udviklet nationalt og oprindeligt af Baykar, på hele frontlinjen. Ifølge de undersøgelser, der er bekræftet af forsvarsanalytikere, blev mange luftforsvarssystemer, radarsystemer, kampvogne, pansrede køretøjer, lastbiler, arsenaler, positioner og enheder tilhørende den armenske hær ødelagt med Bayraktar TB2 SİHA'er. Denne succes fra Aserbajdsjans hær, som overraskede verden, blev fortolket af verdensmedie- og forsvarseksperter som at ændre krigshistorien for tyrkiske SİHA'er og nå en point guard-magt. Eksperter gjorde også opmærksom på, at Karabakh-krigen var den første krig, der blev vundet af SİHA'er i verdenskrigshistorien.

Robotplan med 40 computere

Cirka 2 separate computersystemer fungerer i Bayraktar TB40, robotflyet udviklet af Baykar med nationalt og originalt design, software, flyelektronik og mekanik. Bayraktar TB2 SİHA-systemet, der har fuldt autonom taxa, start, normal navigations- og landingsfunktion med sine tredobbelt redundante avioniske systemer og sensorfusionsarkitektur, har været aktivt brugt siden 2014. Bayraktar TB4, som kan bære 2 MAM-L- og MAM-C-missiler produceret af Roketsan på sine vinger, har evnen til præcis målretning med sin indbyggede lasermålmarkør. Med disse funktioner skiller Tyrkiet sig ud som et af de 4 lande i verden, der producerer sin egen bevæbning og ammunition. National SİHA skiller sig ud som et system, der tilbyder en alt-i-en-løsning med en hurtig visnings- og se-funktion for at forhindre skader på områder tæt på målet. Bevæbnet for de tyrkiske væbnede styrker giver systemet rekognoscering, kontinuerlig luftovervågning, måldetektion og destruktion.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar