Hvornår åbnes Beyoğlu Swimming Pool?

hvornår åbnes beyoglu-swimmingpoolen
hvornår åbnes beyoglu-swimmingpoolen

Arbejdet i Beyoğlu Swimming Pool, som blev renoveret af IMM, er afsluttet. Anlægget, hvor poolen, omklædningsrum, administrative områder og teknisk infrastruktur blev fornyet, blev gjort egnet til adgang for handicappede. Anlægget, der er blevet fornyet med alle dets enheder, er planlagt til at blive taget i brug i august.

Mens Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) fortsætter byggeriet af nye sportsfaciliteter, moderniserer det også de eksisterende sportsfaciliteter. Efter færdiggørelsen af ​​renoveringsarbejdet og Cemal Kamacı Sports Complex, Yeşilce Sports Facility og Silivri Müjdat Gürsu Stadium er vedligeholdelses- og reparationsarbejdet i IMM Beyoğlu Swimming Pool nået den sidste fase.

AL FACILITET ER FORNYET

Som reaktion på Beyoğlu og de omkringliggende distrikter i svømmegrenen startede renoveringsarbejdet ved İBB Beyoğlu Swimming Pool i september 2020. Under arbejdet blev swimmingpoolen på 12 × 25 meter med 5 baner fuldstændig fornyet. To omklædningsrum, reservations- og ventearealer, administrative kontorer, bederum og personalerum var også inkluderet i renoveringsprocesserne udført af Direktoratet for vedligeholdelse og reparation af faciliteter under koordinering af IMMs ungdoms- og sportsdirektorat.

FÅS TILGÆNGELIGE FOR HANDTKÆMPET ADGANG

Anlægget, hvor alle mekaniske systemer blev fornyet og udvendigt design blev lavet, blev gjort egnet til handicappede. I anlægget, hvor ramper blev bygget for at gøre det lettere at komme ind og ud, og handicappede elevatorer blev fornyet, blev der brusebad og toiletområder bygget til handicappede svømmere.

VIL ÅBNE HELE UGE

Anlægget, der har været lukket i ni måneder på grund af renovering og pandemi, er planlagt til at afslutte arbejdet inden udgangen af ​​juli og åbne poolen i august. Før pandemien blev der serveret cirka 37 mennesker årligt med en kapacitet på 500 sessioner.

Efter afslutningen af ​​vedligeholdelse og reparation vil IMM Beyoğlu Swimming Pool være åben til brug mellem 08:00 - 22:00, syv dage om ugen, med den samme kapacitet afhængigt af normaliseringsforholdene. Mere end 300 handicappede svømmere vil kunne deltage i 6 sessioner årligt. Det er planlagt, at anlægget vil tilbyde svømmetjenester til mere end tusind brugere med en sessionskapacitet på over 500 tusind med forebyggende sundhedstjenester.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar