Burden of Bursa Novice Junction vil blive lettet med den nye bro

byrden ved Bursa-novice-krydset vil blive lettet med den nye bro
byrden ved Bursa-novice-krydset vil blive lettet med den nye bro

Mens K5 Martyrdom Bridge, designet af Bursa Metropolitan Municipality for at reducere byrden ved Novice Crossroads, er et vigtigt alternativ til Novice and Woodland Bridges, fortsætter arbejdet med forbindelsen af ​​broen til Hayran Caddesi hurtigt.

For at eliminere transportproblemet i Bursa fortsætter Metropolitan Kommune sine arbejder såsom udvidelse af veje og nye veje, fremme af offentlig transport og optimering af jernbanesystemsignalering og bringer endnu et projekt til Bursa, som især vil trække vejret Acemler, en af knudepunkterne for bytrafik. I Acemler, hvor den daglige gennemsnitstæthed er omkring 180 tusind køretøjer i Istanbul, hvor der er 15-10 procent mere tæthed end den 12. juli Martyrs Bridge, de køretøjer, der tidligere udførte yderligere martyranvendelser til krydset drejearme, og som var designet ved Mudanya Junction og kommer fra begge retninger Metropolitan Municipality, der åbnede broer og forbindelsesveje, der gør det muligt for dem at gå til Hayran Street, Bursa Ali Osman Sönmez Hospital og Hüdavendigar Neighborhood, før de kommer til rekrutterne, har bygget en ny bro over Nilüfer Stream.

Et vigtigt alternativ

Broen placeret på Nilüfer Stream adskiller Osmangazi og Nilüfer District fra hinanden mellem Izmir Yolu Caddesi og Dikkaldırım Street, i den vestlige del af Bursa Metropolitan Stadium, blev bygget som en 2 x 3 bane. Ud over kørebanen blev der også gennemført cykelstier rundt og brede fortove inden for projektets anvendelsesområde for at gøre fodgængere og cykeltrafik mellem regioner sikre.

K5 Martyrdom Bridge, som vil give et nyt alternativ til de eksisterende korridorer mellem Hayran Street og Martyrdom og Akademi Street, vil også direkte forbinde de vigtige attraktionspunkter i Osmangazi og Nilüfer District som et vigtigt alternativ til Acemler Bridge og Odunluk Bridge. På denne måde reduceres trafikbelastningen på Acemler Crossroad og Orhaneli Junction, og overførselscentret for offentlig transport, som er under opførelse ved siden af ​​Bursaspor Acemler Station, har direkte adgang til hele byen takket være denne bro. Derudover vil Zübeyde Hanım Street med etableringen af ​​Line Street-forbindelsen også være forbundet med dette vejnet, og der vil blive givet en betydelig lettelse i bytrafikken. Arbejdet på vejen, der forbinder den færdige bro til Hayran Caddesi, fortsætter også hurtigt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar