Wild West Winds vil blæse i Call of Duty Mobile

Vildtvind blæser på call of duty mobile
Vildtvind blæser på call of duty mobile

Call of Duty: Mobile's fjerde sæson i 2021, "Rebel and the Furious", vil være tilgængelig gratis på Android og iOS til alle spillere fra 27. maj.

Den nye Call of Duty: Mobile sæson er kun et skridt væk. I den nye sæson af "Rebel and the Furious", der frigives onsdag den 27. maj, vil opmærksomme spillere være i stand til at teste deres musketerfærdigheder i den opdaterede 1v1 Duel-tilstand og vise deres færdigheder i multiplayertilstande som "Capture" Gold ", som også er opdateret specifikt til denne sæson. Med den nye sæson føjes spillet til Dome-kortet, som vi kender fra Modern Warfare 3.

I den nye sæson med temaet Wild West tilføjes nye figurer, operatørskind, "Multifunktions Holger 50" maskinpistol (med mytisk version) og MK26 snigskytteriffel til spillet sammen med en 2-lags kampbillet.

Call of Duty: Mobile bringer spændingen til toppen med den begrænsede tidsbegrænsede multiplayer-begivenhed "20s Action Stars" og specielle turneringer, som den bragte til spillet den 80. maj. Spillere vil være i stand til at spille som John Rambo og John McClane, de ikoniske figurer fra den berømte Rambo og Die Hard-filmserie i "Exploding Guns" -tilstand, og opleve nostalgisk handling med specielle indholdspakker og på Nakatomi Plaza-kortet.

Derudover arrangerer Call of Duty: Mobile en særlig begivenhed i Tyrkiet sammen med andre lande til denne særlige tidsbegivenhed. Tyrkiske spillere vil være i stand til at vise deres færdigheder i de specielle turneringer kaldet ”24s Challenge”, som afholdes mellem 03. maj og 80. juni i en 1 mod 1 spiltilstand. Chancen for at spille med berømte tv-selskaber og store pengepræmier i spillet venter turneringsfinalisterne i arrangementet, hvor berømte tv-stationer også vil deltage i live-udsendelsen.

For registrering og andre detaljer om denne særlige begivenhed kan du følge spillets officielle sociale mediekonti.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar