Om Camlica TV-Radio Tower

om camlica tv-radiotårn
om camlica tv-radiotårn

Küçük Çamlıca TV Tower er et tv- og udsigttårn i Istanbul, Tyrkiet. Tårnet blev placeret på Küçük Çamlıca Hill i Üsküdar-distriktet og blev taget i brug i september 2020. Efter tårnet blev taget i brug blev andre antenner og antennetårne ​​i byen fjernet.

Çamlıca Tower og dets omgivelser, hvis konstruktion startede i 2017, har et samlet areal på 30 tusind 150 kvadratmeter. Med en tårnhøjde på 369 meter og en højde på 587 meter over havets overflade er det den højeste struktur i Istanbul. Højden af ​​armeret betonkonstruktion er 221 meter og tårnets stålantennehøjde er 168 meter. 27 tusind kvadratmeter facadebeklædning blev udført i Camlica Tower. Çamlıca-tårnet, som har et niveau på 218 meter, har 4 etager under jorden og 45 etager over det og i alt 49 etager.

Arkitektonisk design

Tårnets design blev inspireret af tulipanblomsten, et vigtigt symbol for tyrkerne gennem historien. Mens tårnets hovedakse symboliserer tulipanens rødder og nærende stilk, symboliserer udsigtsterrassen og restaurantgulve, der er konfigureret, når den stiger op mod solen, en uåbnet tulipanopløb. Panoramalifte er placeret på begge sider af hovedskallen, der stiger fra stueetagen til gulvet, hvor antennerne er, og spiller en rolle, da Bosporus adskiller og integrerer de asiatiske og europæiske kontinenter.

Funktioner i bygningen

Fra dette tårn kan 100 radioudsendelser udsende i samme høje kvalitet uden at skære hinandens strøm og uden at forstyrre deres frekvenser. Tårnet har et observationsdæk og en restaurant.

Fra Çamlıca Tower, som blev oprettet med det formål at yde service til FM-radio og tv-kanaler, der udsendte i Istanbul fra et enkelt tårn, FM-radioudsendere; Færdiglavet senderfacilitetstjeneste defineret som 'antenne + combiner + transmitterenhed + elektricitet + generatorbackup + UPS + elektronisk vedligeholdelse og reparation + udsendelsesovervågning døgnet rundt' tilbydes. Tårnet blev bygget i overensstemmelse med den digitale tv-infrastruktur. I belysningen af ​​Çamlıca Tower, som beboerne i Istanbul har nydt et stykke tid, bruges 7 millioner farvetoner på 24 tusind punkter, der kan styres separat. Dette system er muliggjort af verdens mest omfattende software, der nogensinde er lavet inden for sit felt.

Indvendinger mod projektet

Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects understregede den skade, som tårnet, der skal bygges på Küçük Çamlıca Hill, som er registreret som et beskyttet område, kunne forårsage skader på Istanbuls silhuet, natur og kulturelle værdier, og deres kolleger deltog ikke i Çamlıca Hill TV Radio Tower Idea Project Competition organiseret af Istanbul Metropolitan Municipality i 2011. udtrykte sin mening. Initiativet Küçük Çamlıca Volunteers, dannet af forskellige ikke-statslige organisationer, afgav en erklæring ved indgangen til lunden i 2015 og krævede, at byggeaktiviteterne blev stoppet, idet de sagde, at Küçük Çamlıca Grove er et naturligt og bymæssigt sted.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar