Castrol understøtter den digitale transformation af bilindustrien med sit digitale coachingprogram

Understøtter den digitale transformation af bilindustrien med Castrol Digital Partnership-programmet
Understøtter den digitale transformation af bilindustrien med Castrol Digital Partnership-programmet

Castrol leder den digitale transformation af bilindustrien med sit "Digital Coaching" -program. Med denne visionære værdipakke, der er specielt udarbejdet til autoriserede tjenester til biler, har Castrol til formål at udvikle sin forretning sammen ved at levere “ud over olie” -tjeneste til sine forretningspartnere, der foretrækker det.

"Yıldız-forhandlere", der modtog den højeste score i henhold til succeskriterierne, der blev fastlagt inden for rammerne af Digital Coaching-programmet og valgt blandt de autoriserede tjenester, der tilpasser sig digitalisering, giver en betydelig stigning i de månedlige serviceaftaler, de modtager gennem digitale kommunikationskanaler. og ved salg af biler og tilbehør.

Omformning af fremtiden og digital kommunikation, som spiller en afgørende rolle i brands 'kontakter med deres kunder, gør transformation uundgåelig i bilindustrien. I Digital Coaching Project, der er udarbejdet af Castrol til sine kunder, sigter det mod at give en vision om digitalisering til autoriserede biltjenester, hvor det er en mineralolie-forretningspartner, at inspirere og støtte dem til at udvide deres forretning ved at opnå konkrete resultater. I denne sammenhæng er det program, der er oprettet til de autoriserede biltjenester fra Castrols forretningspartnere, specielt designet til hver forhandler. Handlinger udarbejdet i overensstemmelse med de digitale kommunikationsbehov for autoriserede biltjenester fra forskellige mærker, der foretrækker Castrol som deres smøremiddelpartner, fortsætter næsten med "skræddersyet" konsulenttjeneste.

Inden for rammerne af Castrol “Digital Coaching” -programmet gives en træning i “Bevidsthed i digital kommunikation”. Derefter støttes autoriserede tjenester med de foreløbige møder med den digitale coach Ugur Tuncel til at udarbejde en digital kommunikationsstrategi. Digitale trænere og autoriserede serviceteam, der mødes regelmæssigt, følger strategien op. På denne måde sigter det mod at øge den digitale score for Castrol-forretningspartneren, der deltager i programmet, ved at udføre de strategiske handlinger i slutningen af ​​programmet. Som et resultat af Digital Coaching-programmet er bilforhandlere valgt som “Star Dealers” med den autoriserede service, der afspejler de målrettede handlinger for deres forretning, glade for at nå ud til kunder i en bred portefølje, der spænder fra traditionel til digital, og for at øge deres forretningsvolumen.

Siden Castrol startede sit Digital Coaching-program i 2019, har Castrol inkluderet mere end 20 autoriserede servicepartnere fra forskellige mærker fra hele Tyrkiet i programmet; Det gennemsnitlige antal tilhængere i de sociale mediekonti hos bilforhandlerne i dette program og antallet af besøgende på websider fordobles. Blandt dem, der er inkluderet i Digital Coaching-programmet og regelmæssigt følger de handlinger, der er bestemt af Digital Coach, forhandlerne, der i gennemsnit indsamler 500 kundeanmodninger pr. Måned via digitale kanaler, foretager 30 autoriserede serviceaftaler om måneden og sælger 16 køretøjer i tre demonstrere programmets succes.

Castrol Turkey, Ukraine og Central Asia Director Ayhan Köksal: "Vi sigter mod at realisere den digitale transformation af vores forretningspartnere, der foretrækker Castrol sammen. Vi er meget glade. Succesen med dette program, som vi har strikket trin for trin i to år, er på en måde bevist både ved værditilvæksten til vores mere end 20 mineralolie-forretningspartnere i Tyrkiet og ved at tage Castrol som et eksempel på andre landes markeder. Det vil skabe fælles værdi for vores kunder med gensidig tillid; "Vi vil fortsætte vores målrettede og kontinuerlige samarbejde."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar