Anden part af miljøvenlige gule citroner kom til Mersin

Det andet parti miljøvenlige gule citroner kom til Mersin
Det andet parti miljøvenlige gule citroner kom til Mersin

Den anden gruppe miljøvenlige gule citroner med CNG, købt af Mersin Metropolitan Municipality for at styrke den offentlige transportflåde og gøre det muligt for borgerne at rejse hurtigt, økonomisk og komfortabelt, er også ankommet.

Efter det første parti med 87 nye CNG-drevne busser til 30 køretøjer nåede det andet parti med 33 køretøjer byen. De gule citroner, som letter transporten af ​​borgerne i Mersin, starter rejsen, efter at pladen og registreringsprocedurerne er afsluttet.

Borgmester Seçer: "Jeg ser offentlig transport inden for socialkommunen"

Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer testede køretøjerne ved den første fest, der kom i slutningen af ​​april. I sin tale ved ceremonien erklærede Seçer, at alle 87 køretøjer ankommer inden september og sagde: ”Jeg ser offentlig transport inden for socialkommunalismens rækkevidde. Offentlig transport bør ikke ses som en kommerciel aktivitet. Som borgmester ser vi dette som en tjeneste, ”sagde han. Sagde, at alle enheder i Metropolitan Kommune arbejder flittigt på alle områder for Mersin, Seçer sagde: ”Vi prøver at gøre gode ting og gøre gode ting, men vi vil gøre meget bedre. Vi synes, at vores folk er det værd. Held og lykke med vores citroner i Mersin ”.

Afdelingschef Açıkbaş: "Det begynder at tjene vores borgere inden for denne uge"

Sertaç Açıkbaş, der arbejder som filialchef for direktoratet for offentlig transport, Metropolitan Kommunes transportafdeling, sagde: ”Som Mersin Metropolitan Municipality er et af vores største mål at reducere trafiktætheden i Mersin ved at øge brugen af ​​offentlig transport køretøjer fra vores borgere. I denne sammenhæng er vores indkøb af 87 offentlige transportkøretøjer som kommune afsluttet. 30 af dem havde allerede tilsluttet sig vores flåde. 33 af dem blev inkluderet i vores flåde igen. Vi har pladetransaktioner, vi har registreringsprocesser. Det begynder at tjene vores borgere inden for denne uge. Vi har i alt 24 køretøjer tilbage. Han vil også deltage i vores flåde indtil september, ”sagde han.

"Vores borgere er meget tilfredse"

Açıkbaş sagde også, at de modtog meget god feedback fra borgerne, ”Begge modelår for vores køretøjer er udvidet. Vi har køretøjer af bedre kvalitet med hensyn til komfort. Som du ved, oplevede vi en mangel på køretøjer i vores lager. På grund af de pandemiske begivenheder, der udvikler sig i vores land, tjener vi med 50% kapacitet i vores køretøjer. Derfor har vi brug for flere køretøjer. Deltagelsen af ​​vores køretøjer har i høj grad lettet os både som kommune og som en service til vores borgere. Vores borgere er meget tilfredse med situationen, ”sagde han.

"Med ankomsten af ​​Limonlar åbnes nye linjer, og vi giver bedre service til borgerne"

Arbejdet som chauffør i Metropolitan Kommune, Nurdan Bezek sagde: ”Det største problem for vores borgere var vores mangel på køretøjer. Vi er begyndt at fuldføre køretøjsmanglerne lige nu. Vi startede med Limonlar og fortsætter med at slutte os til flåderne. Vi fortsætter vores service med fuld hastighed. Ved ankomsten af ​​citroner åbnes nye linjer. Vores køretøjer vil stige mere. Vi vil give bedre service til borgerne, ”sagde han.

Chauffør Elife Köse, der udtrykker tilfredshed hos Mersin-beboere for den leverede service, sagde, ”Mersin-beboere er meget tilfredse og vil blive endnu mere tilfredse. Vi vil fortsætte på denne vej sammen. Når vores køretøjer stiger, handler de mere behageligt, fordi vi betjener vores borgere på en mere behagelig, roligere og bedre måde, og vores fly er hyppigere. ”

Şendal Çelik, en af ​​de kvindelige chauffører, ønskede, at den nyankomne Limonlar skulle være gavnlig for byen og sagde: ”Vi tjener folket i Mersin sammen med citroner, som vores kommune har givet os. Vi er meget stolte, vi er stolte. Vi siger held og lykke til vores Mersin, ”sagde han.

Oğuz: "Vores passagerer er vores gæster"

Aziz Oğuz, en af ​​chaufførerne ved Department of Transportation, sagde: ”Jeg gør mit job med glæde og kærlighed. Vi ser ikke på vores passagerer som vores kunder, de er vores gæster. Mersins beboere er meget tilfredse. Vores biler er det nyeste system, og passagerernes sikkerhed holdes i spidsen. "Når vores folk fortsætter, ser vi tydeligt det smil på deres ansigter."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar