Chohaz Junction får et moderne udseende

cohaz junction får et moderne udseende
cohaz junction får et moderne udseende

Van Metropolitan Municipality har fuldstændig renoveret Çohaz-krydset på Şerefiye Caddesi med et moderne udseende.

Şerefiye Neighborhood Çohaz-krydset, som er et af byens vigtige transitpunkter og har ventet på en løsning i lang tid, er blevet fornyet. Ved krydset blev arbejdet startet for et stykke tid siden med instruktion fra Mehmet Emin Bilmez, guvernør for Van og viceborgmester i Metropolitan Municipality. Mens smalle veje blev udvidet inden for rammerne af arbejderne, blev boliger på vejaksen revet ned ved at betale husejernes priser.

Efter udvidelsen af ​​området bestemte holdene fra Institut for Videnskabsanliggender det midterste kryds og fornyede områdets fortove fuldstændigt. Krydsningsarbejdet, som spildte asfalten, sluttede med den centrale median, belysning, advarselsskilte og vejlinjer. Skæringspunktet, der opmuntrer byen med dag og nat, er også blevet værdsat af chauffører og beboere i kvarteret.

Ozan Bilici, en af ​​beboerne i kvarteret, takkede dem, der bidrog til det arbejde, der var afsluttet i krydset.

Med værkerne udført af Institut for Videnskab blev der lagt 600 tons asfalt i krydset, mens 10 tusind blomster blev plantet i området af Department of Parks and Gardens. Transportdepartementets hold afsluttede signalering, advarselsskilte og vejlinjearbejder i krydset på kort tid og åbnede det for offentlighedens service.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar