19 grundlæggende fordele ved fysioterapi efter Covid-5 sygdom

Den største fordel ved fysioterapi efter covid sygdom
Den største fordel ved fysioterapi efter covid sygdom

Hos personer, der har haft coronavirus, kan neurologisk involvering observeres, mens mildere symptomer som træthed, muskel- og ledsmerter kan ses. Disse symptomer påvirker personens liv, efter at patienten er kommet sig negativt. Især forårsager lungeinddragelse, at patienter hurtigt bliver trætte og nedsætter åndedrætsevnen. I dette tilfælde skal patienter modtage fysioterapi så tidligt som muligt. Istanbul Rumeli University Fysioterapi og rehabiliteringsafdelingsassistent professor Özden Baskan gav oplysninger om kravene og fordelene ved fysioterapi hos personer, der har haft coronavirus.

Han sagde, at patienter, der overlever coronavirus muligvis har brug for fysioterapi, sagde Özden Baskan, ”I den akutte periode får pulmonal rehabilitering, især inklusiv åndedrætsøvelser, betydning. Holdningstræning (kropsholdning) i fysioterapi, anvendelse af passende resistente og aerobe træningsmetoder i processen hjælper med at reducere træthed, muskel- og ledsmerter hos patienter. Samtidig kan spild af muskler nedsættes med passende øvelser. Undersøgelser viser, at motion også øger immuniteten. ''

Formanden gav også information om, hvilke øvelser de kan gøre hjemme for patienter, der har haft en mildere Covid-19 sygdom og ikke har mulighed for at modtage fysioterapi. Øzden Baskan, lektor i fysioterapi og rehabilitering ved Istanbul Rumeli University, har følgende øvelsesanbefalinger:

'' Træning efter Covid-19 er en vigtig del af bedring. Takket være de udførte øvelser øges muskelstyrken hos mennesker, så de bliver mere komfortable i daglige aktiviteter efter Covid. Selvom folk ikke fanger Covid-19 på grund af begrænsninger under pandemiprocessen, kan de støde på problemer som vægtøgning, muskel- og ledsmerter på grund af inaktivitet. Øvelser og gåture, de kan gøre hjemme, er også vigtige i denne henseende. Enkeltpersoner kan tage 5 minutters udendørs gåtur eller klatre op ad trapper mindst 30 dage om ugen som aerob træning. For at styrke musklerne er øvelser såsom huk og stå op, bro og planker også effektive til at komme sig. ''

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar