Grøn korridor udsmykket med Jasmine til transportakser for en grønnere Izmir

Transport og fodgængerakser af Izmir lugter af jasmin
Transport og fodgængerakser af Izmir lugter af jasmin

De grønne korridorer prydet med jasmin på transport- og fodgængerakserne i Izmir Metropolitan Municipality, præsident Tunç Soyer, i tråd med visionen om "En grønnere Izmir" tilføjede Izmir en tydelig skønhed til foråret med blomster plantet over hele byen. med sit elegante udseende og behagelige duft.

Ved at dekorere byen med blomster med foråret har İzmir Metropolitan Municipality også afsluttet vedligeholdelsen af ​​de grønne korridorer i transport- og fodgængerakserne. Storslået udsigt dukkede op i byen, da jasminen, der omgav benene på viadukten og de skyggefulde fodgængerpassager, blomstrede med vejrets opvarmning. Et af de travleste steder i Izmir, Alsancak Liman Caddesi og viadukten ved Bornova Osman Kibar Junction, med sit image og behagelige lugt af jasmin, der pryder fødderne som et maleri, tiltrækker beundring af bilister og fodgængere, der passerer gennem regionen. Skyggefulde fodgængerovergange i områder, hvor fodgængere er koncentreret, såsom Birinci Kordon, Bornova Osman Kibar Junction og Üçkuyular, ligner også haver. Befolkningen i Izmir nyder denne visuelle fest og jasminens behagelige duft ved fodgængerovergange skyggefuld med duftende jasmin.

Planter, der passer til Izmir's natur

Metropolitan Kommune i Izmir, i grønne områder i byen; Det arbejder på at bruge den naturlige flora i Middelhavet og Izmir geografi i stedet for eksotiske plantearter. Jasminblomsten, en af ​​de smukkeste blomster i Middelhavets unikke natur, er blandt de planter, der bruges i viaduktben og skyggefulde fodgængerovergange. Planter købes fra producenter tilknyttet udviklingskooperativer inden for landbruget.

Økonomisk og økologisk anvendelse

İzmir Metropolitan Municipality gennemfører en økonomisk og økologisk undersøgelse af vertikale haveanvendelser. Ved foden af ​​viadukten oprettes et klatregulv af træ og ledninger på beton. Vandingssystemet etableres ved at plante planterne i jorden. Således udføres et meget billigt, permanent og langvarigt arbejde sammenlignet med andre vertikale haveanvendelser. Lodrette og lodrette applikationer forbundet med jord med klatre- og klatreplanter spiller også en rolle i at reducere virkningerne af klimakrisen i byrum. Izmir Metropolitan Municipality vil fortsætte sine grønne korridorarbejder ved at berige det i lignende områder med tæt asfalt og betonstruktur.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar