Emirates underskriver strategisk aftale med Huawei

emirates underskriver strategisk aftale med huawei
emirates underskriver strategisk aftale med huawei

Emirates annoncerede et aftalememorandum for yderligere at udvide omfanget af sit eksisterende partnerskab med Huawei. Dette forbedrede samarbejde gør det muligt for begge mærker at øge bevidstheden blandt en bredere målgruppe i Mellemøsten og andre regioner.

Emirates annoncerede et aftalememorandum for yderligere at udvide sit eksisterende partnerskab med Huawei, et af verdens største teknologimærker. Dette forbedrede samarbejde gør det muligt for begge mærker at øge bevidstheden blandt en bredere målgruppe i Mellemøsten og andre regioner.

Aftalen underskrevet af Emirates Far East Business Operations Senior Vice President of Business Operations Orhan Abbas, Huawei Middle East and Africa Vice President of Global Partnerships and Economic Development at the Arab Travel Market 2021 (ATM) i Dubai, aftalen har uddybet det strategiske samarbejde mellem Emirates og Huawei og virksomhederne i henholdsvis Kina og deres gensidige fordele ved at udvide deres indflydelsessfærer på markederne i Mellemøsten og Afrika. Adnan Kazim, Emirates Director for Commercial Affairs, og William Hu, Regional Business Development Director, Huawei's Economic Development Department, deltog også i underskrivelsesceremonien.

Ud over fælles kampagner designet til Emirates og Huawei for at opbygge brandbevidsthed på hinandens hjemmemarked tilbyder partnerskabet også forbedrede og engagerende oplevelser for Huawei-smartphone-brugere såvel som Huaweis officielle distributionsplatform og de tre bedste i verden med mere end 530 millioner brugere hver måned. Det inkluderer også implementeringen af ​​kundefokuseret indsats, herunder muligheden for at bestille billetter og gøre rejseplaner fra Emirates-applikationen, tilgængelige via AppGallery, en af ​​det globale applikationsmarked. Med det fælles samarbejde vil Emirates også yde support til Huaweis søgemaskine Petal Search på smarte enheder i MEA-regionen.

For Emirates vil inddragelse i Huaweis økosystem gøre det muligt for virksomheden at nå et bredere publikum og Huawei-telefonbrugere, især på det kinesiske marked, der ses som et af de vigtigste strategiske markeder for Emirates over hele verden.

Det succesrige samarbejde mellem de to mærker, der blev etableret i begyndelsen af ​​2020, er grundlaget for dette skridt. Som en del af dette samarbejde blev Emirates-applikationen lanceret på Huaweis smartphonenheder via AppGallery, hvilket giver brugerne adgang til rigere og mere interessante funktioner med et enkelt klik. Samarbejdet blev yderligere udvidet i september 2020 med forbedringer, der muliggør hurtigere bookinger og anden personlig funktionalitet, der tilpasser mobiloplevelsen.

Det underskrevne aftalememorandum inkluderer videreudvikling af Emirates Mobile App i AppGallery. Indtil i dag er Emirates-appen blevet downloadet mere end 1 million gange via AppGallery. AppGallery oplevede også en stigning på 2,3 procent i antallet af udviklere fra sidste år med 77 millioner i øjeblikket registreret. Fra marts 2021 har antallet af registrerede udviklere i Mellemøsten og Afrika regionen oversteget 70.000.

Som en del af tilbudet til forbrugerne arbejder virksomheden på at forbedre den digitale kundeoplevelse ved at udnytte banebrydende teknologi og gøre Emirates-appen til en nyttig rejsekammerat, der sikrer en jævn kunderejse på farten. Emirates-appen giver også nem adgang til Skywards-kontooplysninger såvel som mange tjenester og funktioner, lige fra flysøgning og billetbestilling til check-in, sæde- og måltidsvalg. Innovative funktioner i Emirates-appen inkluderer oprettelse og synkronisering af is-playlister inden rejsen og flyvepladsen og Airport Wayfinder-funktionen for at få rutevejledning i Emirates hovedkvarter i Dubai International Airport.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar