Kabelbaneprojektet Ereğli Göztepe fører 512 passagerer i timen

eregli goztepe svævebaneprojekt fører passagerer i timen
eregli goztepe svævebaneprojekt fører passagerer i timen

Metro Istanbul, et af datterselskaberne i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), kom sammen med Karadeniz Ereğli Kommune for at foretage undersøgelser inden for Göztepe Cable Car Project. General Manager Özgür Soy, der gik til Ereğli, og den øverste ledelse af virksomheden, udvekslede oplysninger om projektet med borgmester Halil Posbıyık.Metro Istanbul, Tyrkiets største bybanesystemoperatør, samarbejder fortsat med forskellige byer om jernbanesystemprojekter. Selskab; Efter det 8 kilometer lange A7,4 Dikimevi-Nato Road Line-projekt bestående af 2 stationer i Ankara og det 2 kilometer lange Nostalgiske sporvognsprojekt, der skulle bygges i Hatay, mødtes det med Sortehavet Ereğli Kommune til Göztepe Cable Car Project.

Metro Istanbul General Manager Özgür Soy, der gik til Karadeniz Ereğli og mødtes med borgmester Halil Posbıyık, og selskabets øverste ledelse, sammen med viceborgmestre Haluk Okur og M. Tayyar Mendeş, gjorde observationer for Göztepe Cable Car Project. General Manager Özgür Soy sagde: "Som Tyrkiets brancheleder vil vores supportbesøg fortsætte i vores andre kommuners jernbanesystem".

Det vil transportere 512 passagerer i timen

Med en briefing om det tegnede projekt sagde Metro Istanbul vicegeneraldirektør med ansvar for projekter Fatih Gültekin: ”Projektet blev trukket mellem Amfiteateret og Göztepe. "De steder, hvor projektets ben skal placeres, blev bestemt med en længde på 452 meter, 4 hytter, 8 personer i hver kabine med en kapacitet på 512 passagerer i timen og en ankomsttid på 2 minutter og 54 sekunder."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar