Eren-15 Mount Ararat-Çemçe Madur Operation startede

Eren Agri Dagi Cemce Madur Operation startede
Eren Agri Dagi Cemce Madur Operation startede

Indenrigsministeriet meddelte, at Eren-15 Ağrı Mountain-Çemçe Madur-operationen blev lanceret i provinserne Ağrı, Iğdır, Kars og Ardahan.

Den skriftlige erklæring fra indenrigsministeriet er som følger: ”2 65 ansatte bestående af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Guard Teams deltager i operationen.

“EREN-15 AĞRI MOUNTAIN-ÇEMÇE MADUR” Operationen blev lanceret i Ağrı-Iğdır-Kars-Ardahan provinserne for fuldstændigt at fjerne den separatistiske terrororganisation fra dagsordenen i landet og for at neutralisere de terrorister, der anses for at være i regionen .
Under operationen under ledelse og administration af Erzurum Gendarmerie Regional Command; (2.065) personale [(135) operationelt team], der består af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), PÖH og Security Rangers, er tildelt.

EREN-OPERATIONER, der udføres for fuldstændig afskaffelse af terrorisme i landet, fortsætter med succes med støtte fra vores folk på en trofast og beslutsom måde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar