Eskisehir OIZ og første udviklingsområde forbundet til den sidste fase

Det har nået den sidste fase på vejen til udviklingszoneforbindelsen med eskisehir osb
Det har nået den sidste fase på vejen til udviklingszoneforbindelsen med eskisehir osb

Eskişehir Organized Industrial Zone Directorate er nået til den sidste fase på forbindelsesvejen mellem den eksisterende OIZ og 1 Development Zone, som bygges med fuld hastighed. Forbindelsesvejen planlægges afsluttet og taget i brug i juni.

I 2019 er arbejderne på den dobbelte rundvejsforbindelse, 1 kilometer lang og 5,5 meter bred, der forbinder 40. udviklingszone, hvor den første udgravning blev ramt, til den eksisterende OIZ nået den sidste fase. Eskişehir OSB-præsident Nadir Küpeli, næstformand Metin Saraç, bestyrelsesmedlemmer Yavuz Ayva, Riza Zeydan, Hamza Tınas, bestyrelsesmedlemmer Hikmet Çetin og Samet Özkaya og regionchef Erhan Tatar foretog undersøgelser på forbindelsesvejen og modtog information om værkerne fra myndighederne.

Det vil tage trafikbyrden på ringvejen og forhindre ulykker

Eskişehir OSB-præsident Nadir Küpeli erklærede, at de nåede den sidste fase på forbindelsesvejen, der forbinder de to områder af OIZ, og at trafiktætheden i regionen reduceres betydeligt, og ulykker vil blive forhindret med færdiggørelsen af ​​vejen, “En af vores vigtigste investeringer i vores organiserede industrizone i Eskişehir er, det er anlægsarbejderne på forbindelsesvejen mellem den eksisterende OIZ og den første udviklingszone. Vi er nået til den sidste fase af anlægget af denne vej, der er 1 kilometer lang og 2019 meter bred, hvor vi ramte den første udgravning i 5,5. Vores vej vil være dobbelt kørselsretur. Selvom det kun ligner en vej udefra, blev mange infrastrukturforbindelsesledninger såsom elektricitet, fiberoptiske kabler til internet, spildevandsrensningsforbindelse, som giver forbindelserne mellem vores 40. udviklingszone og vores nuværende OIZ, også konstrueret under denne vej. Vi har aldrig brugt offentlige ressourcer på denne måde. Vi udførte alle ekspropriations-, infrastruktur- og overbygningsarbejderne med vores egne midler og brugte en seriøs mængde ressourcer. Takket være denne vej bygget med Eskişehir OIZs egne økonomiske ressourcer, vil et køretøj, der forlader det eksisterende OIZ, være i stand til at nå den første udviklingszone uden at komme ind i ringtrafikken, så køretøjerne er i stand til at rejse komfortabelt mellem begge regioner uden at skabe en trafikbelastning på ringvejen. og mange mulige ulykker vil blive forhindret, ”sagde han.

Det vil yde et stort bidrag til vores industrielle

Præsident Küpeli sagde, at asfalteringsarbejdet vil starte på kort tid på den vej, hvor undergrundsmaterialet stadig er lagt, sagde: ”Vi planlægger at stille forbindelsesvejen til rådighed for vores industrielle og vores folk i juni. Denne vej vil også yde et stort bidrag til vores industriister økonomisk. Vores venner arbejder også hårdt på at afslutte vejen så hurtigt som muligt. Holdene arbejder konstant. Som OIZs bestyrelse følger vi arbejdet nøje hver dag. I dag har vi inspiceret byggearbejderne på stedet. Vi gav de nødvendige instruktioner. Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere, især alle medlemmer af bestyrelsen, der har bidraget til anlæggelsen af ​​denne vej. Som Eskişehir OIZ Management stræber vi efter at tage skridt, der løbende vil skabe bekvemmelighed og merværdi for vores industrialister og producenter i vores region i enhver investering, vi foretager, vi bidrager til at reducere vores industrialists omkostninger. Vi giver en meget betydelig merværdi til økonomien i Eskişehir med vores Eskişehir OIZ, der er vokset hurtigt i de senere år med de vigtige investeringer og arbejder, vi har foretaget og er investorernes favorit. Ud over de 4 nye tildelinger, vi har foretaget fra OIZ i de sidste 100 år, fortsætter vi med at styrke vores branche med de 2 nye tildelinger, vi vil foretage i 120. SMV-OIZ i dag. Jeg håber, at vi vil dele den gode nyhed om nogle nye investeringer med vores offentlighed i de kommende dage ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar