Urban Transformation Starter i Eyüpsultan Yeşilpınar-kvarteret

Byforandring startede i Eyupsultan Yesilpinar-kvarteret
Byforandring startede i Eyupsultan Yesilpinar-kvarteret

KİPTAŞ, et datterselskab af IMM, løste problemet, der ikke kunne løses i 50 år, og startede bytransformation i Eyüpsultan Yeşilpınar-kvarteret. I IMM-præsident Ekrem İmamoğlu sagde han ved 'Green Pınar Houses banebrydende ceremoni': ”Her blev der fundet en realistisk, konkret løsning til processen med 192 uafhængige enheder og 159 støttemodtagere. "Det var retfærdigt, det var gennemsigtigt, en deltagelsesproces blev styret, og processen blev styret med 100 procent overtalelse og med vores folks underskrifter." İmamoğlu understregede, at forskellige interessegrupper opstår i lignende processer, ”Der vil være forskellige interessegrupper. Når vi taler om 'interessegruppe' eller 'dårlig tro', er der heller ikke nogen næsefest; Det skal jeg også fortælle dig. Det parti, dette parti, det parti ... Mit sprog er klart om dette. Jeg mener, jeg har ikke sådan en forståelse, 'Fra min fest, lad mig vogte' eller 'Der er en anden fest, min kæreste, her er jeg'. Dårligt er dårligt; godt godt. Derfor gav jeg aldrig disse interessegrupper nogen mulighed. Vi vil ikke. Der er intet kompromis i denne henseende, ”sagde han.

KİPTAŞ, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), har fremskyndet bytransformationsværkerne i Eyüpsultan Yeşilpınar-kvarteret, som har ventet på en løsning i næsten 50 år. “KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşil Pınar Houses banebrydende ceremoni” blev afholdt med deltagelse af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu. Ved ceremonien; CHP næstformand Onursal Adıgüzel, Eyüpsultan borgmester Deniz Köken og KİPTAŞ General Manager Ali Kurt og IMM's øverste ledelse var også til stede. Ved den første tale ved ceremonien delte Kurt detaljerede oplysninger om bytransformationsværkerne udført i det område, der ejes af KİPTAŞ. Af transformation; Kurt understregede, at det inkluderer 192 uafhængige sektioner, 159 støttemodtagere og ca. 800 mennesker, og understregede, at de startede arbejdet med 100 procent godkendelse fra borgerne.

OPRINDELSE: "VÆR GLAD FOR YEŞİLPINAR"

Da Köken talte efter Kurt, sagde han til İmamoğlu: ”Da du først besøgte os, fortalte jeg dig om fire regioner; Sort køleskab, Ginning, Akşemsettin og Yeşilpınar. Han mindede dig om, at Yeşilpınar-regionen er lille og omfattende, og at hvis den er godt grebet ind, vil den blive løst i tide ”. ”Begyndelsen af ​​bytransformation ville være ubehagelig, men slutningen ville være god. At sige, at det altid har været sådan, sagde Köken, ”Bytransformationer er et risikabelt spørgsmål. Istanbul har brug for at transformere alle sine bygninger inden jordskælvet 4. Det skal også gøre dette på stedet. Børn har brug for at vokse op uden at forlade deres skoler, naboer og venner. Fordi kvarterer og gader har en historie i Istanbul. Hver af dem har en anden struktur, har en historie. Disse historier forsvinder, når de ellers er lavet. Så det er rart, at det er her, at vores 99 borgere her, vores naboer kommer tilbage igen. Jeg håber, at problemerne i starten slutter. De er glemt. Vi håber, at den dag alle får nøglen, bliver det til en meget smukkere bygning. Jeg respekterer alle for deres indsats. Jeg ønsker held og lykke til Yeşilpınar ”.

İMAMOĞLU: "DER ER INGEN HER FOR AT VÆRE GLAD"

Overskrifterne på İmamoğlu's tale, der holdt ceremoniens sidste tale, var som følger:

”Dette er et værdifuldt og værdifuldt job. I slutningen af ​​dette arbejde er der ingen her, der ville være ulykkelige. Det vil også være et eksemplarisk job for vores borgere, der bor i Eyüpsultan-kvarteret. Jeg takker oprigtigt de værdifulde KİPTAŞ-medarbejdere, ledere og vores General Manager, der styrer indsatsen for at finde løsninger på processen på den mest følsomme og intensive måde ved at respektere og lytte til mennesker, der har en vis følsomhed, og som har en række forskellige meninger visse problemer. Dag og nat forfulgte de denne proces; Jeg er vidne. Mens dette spørgsmål skrider frem følsomt, har vi vores borgere og mukhtarer, der støtter dem. Jeg er vidne til, at vores borgmester er følsom over for denne proces. Derfor vil der være modstandere af denne modne proces. Der vil være dem, der siger 'Jeg vil ikke have dette, jeg accepterer ikke dette, jeg vil ikke have, at dette område skal ændres her'. Hvis det har gode intentioner, løser vi det; der er ikke noget problem. Fordi vi er sikre på, hvad vi gjorde. Hvis det har gode intentioner, løser vi det. Der er kun én måde; vi snakker, lytter, fortæller, fortæller og finder løsninger. Men hvis der er dårlig hensigt, er dette nytteløst. Der er ingen løsning. "

"DETTE ER IKKE POLITISK I FORRETNINGER"

”Ved at kende disse handicap har vi lige fra begyndelsen udtrykt, at der ikke vil være nogen politik i dette arbejde med hensyn til bytransformationsprocesser, at politik ikke skal udføres i denne forretning, at dette arbejde ikke vil have et parti. For at opnå høj konsensus om dette emne udtrykte jeg denne følsomhed fra vores urbaniseringsminister over for ledere af politiske partier. Han fandt også et svar. Med hensyn til bytransformation vil jeg gerne sige, at vi har gennemført en harmonisk proces siden omkring 14-15 måneder siden, da vi holdt denne tale - jeg taler primært for ministeriet for urbanisering og dets minister. Dette er værdifuldt. Da jeg besøgte ham, sagde jeg: 'Før jeg kom til dig, talte jeg med min præsident, hr. Kemal Kılıçdaroğlu, om bytransformation inden for følgende omfang: Sir, lad os fjerne denne forretning fra at være et spørgsmål om politiske medier. Der vil ikke være nogen anden løsning. Da jeg sagde, nogle gange med gode intentioner, nogle gange med forskellige intentioner, trækker nogen det ned, man trækker op, og der er ingen løsning, han forpligtede sig til, at der ikke vil blive taget noget politisk spørgsmål. Jeg kom også til at besøge dig med denne forpligtelse fra vores præsident, sagde jeg. ' Siden den dag har vi gennemført alle vores trin præcist. "

"RETFÆRDIG, TRANSPARENT OG DELTAGENDE"

”Her er der fundet en realistisk, konkret løsning til processen med 192 uafhængige enheder og 159 modtagere. Det var retfærdigt, det var gennemsigtigt, en deltagelsesproces blev styret, og processen blev styret med 100 procent overtalelse og med vores folks underskrifter. Dette er meget værdifuldt. Mine venner styrede tålmodigt processen, indtil 100 procent blev opnået. Dette er et bevis på, at vi styres af et værdifuldt syn på vores borgeres proces. Der vil være forskellige interessegrupper. Når vi taler om 'interessegruppe' eller 'dårlig tro', er der heller ikke nogen næsefest; Det skal jeg også fortælle dig. Det parti, dette parti, det parti ... Mit sprog er klart om dette. Jeg mener, jeg har ikke sådan en forståelse, 'Fra min fest, lad mig bevogte' eller 'Der er en anden fest, min kæreste, her er jeg'. Dårligt er dårligt; godt godt. Derfor gav jeg aldrig disse interessegrupper nogen mulighed. Vi vil ikke. Der er intet kompromis i denne henseende. "

"200 tusinde bygninger med høj risiko"

”I dette land står hundredtusindvis af vores menneskers liv på spil. I denne by er der ikke 40 -50 bygninger som nævnt, men en 'meget risikabel' bygning mellem 150 og 200 bygninger. Bestemmelser, mine venner laver distrikt for distrikt. 150.000 til 200.000 bygninger ikke cirklen, men venner. I bygningsmassen, der truer millioner af mennesker i et så stort antal, kan vi ikke have et mere væsentligt job end dette. Dette er en struktur med en høj sats, som en kommune, et ministerium eller endda en enkelt stat ikke kan løse over sit eget budget. Det er heller ikke muligt at finde en løsning gennem kontinuerlig subsidiering. Der skal skabes en løsning med deltagermodeller, deltagermodeller, modeller, hvor borgere også kan betale deres rettigheder, men kan låne på en sund måde, låne selv med nul renter, betale i lang tid og se belønningen for at have ret der. Det er i transformationen af ​​Istanbul, som har en enorm pris på hundreder af milliarder lira. "

"100 ÅR, HVIS VI GÅR HURTIG I FORTIDEN"

”Der er ikke gjort noget tidligere, kan det siges? Det er ikke muligt; der er gjort meget. Det er meningen at gøre gode ting i god tro. Men se, hvis vi handler hurtigt for bytransformation i Istanbul i cirka 1999 år siden jordskælvet i 20, kan vi ikke fuldføre transformationen af ​​Istanbul på 100 år. Jeg siger ikke dette, det gør tallene. Dette sker ikke, dette arbejde træt os. Derfor kan løsningen af ​​denne proces løses ved en fælles mobilisering. Citizen vil være involveret. Erhvervslivet vil være involveret. Byggesektoren og finanssektoren vil blive involveret. Landets økonomiske værdier vil være egnede til dette; renter, inflation ...

I denne sammenhæng er det selvfølgelig distriktskommunen, storbykommunen og ministeriet, der har ansvaret.

Der kan være rimelige tilskud, når det er nødvendigt. Men hvis dette gøres på denne måde, vil der efter vores mening opnås en enorm transformation i Istanbul inden for 15 til 20 år. "

"Jeg ser håb i vores folks øjne"

”Vi laver et meget værdifuldt job her. Her i vores folks øjne ser jeg håb. Men jeg læste også hasten fra 'Hvornår slutter det, hvornår kommer vi ind i vores hus? Jeg er en, der har bygget tusindvis af boliger. Jeg ser ham gennem disse øjne. Uanset om det er den private sektor eller et andet felt; Jeg ser, jeg føler. Derfor vil du afslutte dette job hurtigt, venner. Må Allah give styrke til vores entreprenør og hans medarbejdere. Vi ønsker både høj kvalitet og hurtigt arbejde med streng overvågning af vores kolleger. Jeg følger kalenderen dag for dag. Jeg kommer og tjekker her ofte. Ved Allahs orlov bringer vi dig hurtigt til dine hjem. "

Efter talerne trykkede İmamoğlu på knapperne sammen med højre indehavere Hayrullah Türkoğlu, İrfan Turhan og Halime Çalış og hældte den første mørtel, der ville løse det 50-årige problem.

HISTORIEN OM YEŞİLPINAR

Området, hvor projektet blev bygget, blev erklæret for et risikabelt område af Ministerrådet i 2016. Jorden blev udbudt til salg af den tidligere KİPTAŞ-ledelse for 14 millioner 227 tusind lira. Den nye ledelse ledet af İmamoğlu, der tiltrådte i 2019, annullerede salgsbeslutningen og begyndte at arbejde for transformationsprojektet på stedet. Den 2. december 2019 blev "forsoningskontoret" åbnet i nabolaget. Underskrivelsesfasen er startet i kontrakterne. Borgere, som der blev opnået enighed med, blev evakueret fra risikable strukturer en efter en. Flytte- og lejestøtte begyndte at blive leveret. Afstemningsprocesser blev afsluttet inden for 18 måneder med en realistisk og konkret løsning. Der blev indgået en aftale med hver rettighedsindehaver. KİPTAŞ inkluderede kvarterets indbyggere i processen og sigtede mod, at beboerne ikke flyttede væk fra regionen, hvor de boede i årevis. Han styrede en meget gennemsigtig proces til en transformationsmodel, der vil gøre indbyggerne i regionen til en interessent for den værdi, der skal skabes med det projekt, der skal implementeres. Den 17. august 2020, på årsdagen for jordskælvet i Marmara, begyndte nedrivningsprocessen for de enkeltetagers bygninger, der blev evakueret på stedet. Før nedrivning blev der opdaget og demonteret asbestmaterialer i alle bygninger.

Et projekt vil blive konstrueret til at tilføje værdi til EYÜPSULTAN

Med KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşil Pınar-huse bygges et designorienteret projekt, der tilføjer værdi til regionen med sine sociale faciliteter og grønne områder. Der åbnes et åbent sted med 60% grønne områder, legepladser og mødelokaler. En børnehave, bibliotek og familiens sundhedscenter vil blive bygget inden for projektets anvendelsesområde. Alle områder vil ikke blive efterladt bag murene og vil være åbne for alle i Eyüpsultan Yeşil Pınar-kvarteret.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar