Faruk K stiller til linser med Tyrkiets ældste model

Faruk k stillede sig til linser med Tyrkiets ældste model
Faruk k stillede sig til linser med Tyrkiets ældste model

Faruk K Demet Akalın er den ikoniske tante for Tyrkiet, den ældste model og skuespillerinde i Tyrkiet i en alder af 75 år, med et farverigt billede i tråd med energien i sangen "Let's See It", som hun overraskede og læste en lille del , til linsen fra den berømte brandkonsulent og instruktør Selim Akar. Han stillede med leg.

Faruk K, der siger, at teksten til sangen Let's See It tilhører Aysel Gürel; Med dette skud, vi lavede til Nezahat Play, ville jeg huske lidt af min nære ven Aysel Gürel. Han sagde, at han var et stort ikon, hans plads ville aldrig blive besat.

 

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar